Pa vidi, ako ti to smeta, onda imas pogresan posao.
Uklanjanje elektronskog ogranicenja brzine
Collapse
X
-
Ma da svakako..nek i vozilima hitne pomoći stave limitator na 90
I to je kombi..što ne?
Ne smetaju me blokade jer ih nemam..a onima koji ih imaju ne mogu preporučit ništa drugo nego da se oboružaju strpljenjem.Danas rijetko vozim kombi..prijevozničke tvrtke ionako ratuju s cijenama svojih usluga pa zašto bi se ja zezao s kombijem?Kombi mi koristi sad samo po gradu
Comment
-
-
sta da ti kazem novo a da vec sigurno ne znas..Ma stavio bi ja svima vama koji zagovarate te limite limitatore na 80 na vaše aute
limit koji je odredio zakon za vozaca (softverski, u glavi tog vozaca) je 80 km/h ili 70 km/h zavisno od mase teretnog vozila.
limit hardverski koji je postavila fabrika kamiona je 90 km/h.
taj limit taman ima dovoljno rezerve da obuzda vozaca koji zaboravi na to sta vozi.
inace, i za auto je takodje limit 80 km/h kada ima visinu 2,5 m- konkretno vuce prikolicu.
samo uz poseban atest i posebne prepravke putnicki auto sa prikolicom moze da dobije od strane sluzbe tehnickog pregleda(i upisano u dozvolu) limit od 100 km/h.
kada se predje masa prikolice od 1500kg limit je uvek 70 km/h za putnicki auto.
to je sve tako regulisano od strane strucnjaka koji se time profesionalno bave, upravo iz razloga bezbednosti da se sacuva glava i tog vozaca teretnjaka i ostalih ucesnika u saobracaju.
ja jesam vozio brze od limita 80, imam iskustvo i sa 130+ i to ubrajam u mladost ludost i vozacko neiskustvo.
danas to vise ne bih uradio ponovo, i nikome ne bih preporucio da shvati kamion kao sredstvo brzog prevoza- jurcanja ma koji da je model.
mozda u nekim specificnim uslovima bliskim idealnim poput ogradjenog autoputa kada nema vetra nastanu bezbedni uslovi za vise brzine ali onako generalno da kamioni svuda voze 90+ nije meni bas pozeljno.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-

Comment