Kome prijaviti saobracajca koji je uzeo sebi pare od kazne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LazaNS
    CBC Član
    • 24.12.2006
    • 93
    • NS

Pa ako se ne varam, sve te priznaniice imaju serijske brojeve. Lako je proveriti da je ovu sa vecim serijskim brojem izdao nakon onih sa manjim, ako razumete sta hocu da kazem.
    Uglavnom upravo ga cekamo da dodje, cak sam i odlazak na posao odlozio da bih i ja bio tu, nadam se da cu moci da ga sacekam. Palo mi je na pamet snimanje. Ne sekiram se previse, nije meni nikakav problem da u razgovoru rasturim nekog saobracajca i spustim ga na zemlju.

Comment

• LazaNS
      CBC Član
      • 24.12.2006
      • 93
      • NS

Evo ovako. Danas sam nasao priznanicu na autu, dakle nije smeo da dodje na vrata nego ju je zaturio za brisac. Sad imam i njegovo ime. Prakticno je napravio jos vecu majmunariju, sad je jos i napisao potvrdu sa laznim datumom... Kao sto rekoh to se lako da dokazati. U prvi mah sam hteo da nazovem druga advokata da mi napise jednu profesionalnu prijavu, madjutim proslo me je.
      Necu ga prijavljivati, ako ga sretnem na ulici tako cu ga ispreskakati i zastrasiti prijavama da nece moci spavati. Ako podnesem prijavu onda moze da bude suspendovan, mozda ostane bez posla i sta ja znam, ipak necu da mu stvarno naudim, samo sam hteo da se pokaje sto je bio takvo djubre i da vidi kako to izgleda zezati ljude. Kontam da mu ni sada nije bilo svejedno, al malo je. Bar je ostao kraci za 2000 koje je ukrao, sad ih ne moze zadrzati.

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Nemoj da propustis priliku, ako ti se ukaze, da mu vise ne pada na pamet da tako nesto uradi.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Ne boj se, nije on tebi ostavio priznanicu iz redovnog bloka.Oni uvek prijave gubitak nekog bloka priznanica,kako bi ga iskoristili po potrebi, tako da u slučaju predstavke gradjanina uvek može da se pravda kako je neko neovlašćeno ispisao priznanicu!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
          X