Najjace je to sto ce verovatno morati da menjaju tablice nanovo da bi ih uskladili sa novim(starim) izgledom drzavnog grba.A o gluposti sa neizdavanjem saobracajne dozvole,nego onog glupavog papira sa kojim ne mozes nigde preko nemam komentar.Kolegi je u SUP rekla prijateljica sa saltera u poverenju da ne znaju da li ce u roku od mesec dana uspeti da zavrse saobracajnu,jer jos nemaju odgovarajuci softver..Nisam znao da je to tako zahebato raditi sa magnetnim karticama,treba ti znaci visemesecna obuka A njemu treba jer svako malo ide u Bosnu,zbog posla.Sta reci
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Pretpostavka je lepa ali ima jedna falinka. Imamo temu u kojoj raspravljamo zasto MUP trazi da ugovori budu overeni u sudu ili opstini a ne kao i do sada u agenciji. U tom slucaju ko ima potrebu da ide u agenciju?
U agenciju ides ako neces da cekas redove u supu,za podizanje tablica overis ovlascenje u mesnoj kancelariji i oni cekaju umesto tebe.Platio bih im i duplo samo da ne stojim u redu i gubim vreme i zivce.
Ja otisao u mesnu zajednicu kod mene u Batajnici,nikoga nije bilo,overio za 3 minuta i cao.Isao i drugar isto tako.Prosto sam se zacudio da nema guzve ali tako je.
Comment