Menjaju se tablice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Re: Menjaju se tablice

Originally posted by StudentBGD
    Druga stvar, vezano za nove vozacke dozvole. Novu vozacku dozvolu mozes da uzmes samo ako ti sadasnja vazi manje od mesec dana
    Ovde definitivno svaki SUP svoju pricu tera.

Juce sam bio u policajskoj stanici u NS u Sajkaskoj ulici, rekli su mi da nije problem da se stara zameni novom, i da se ceka 15 radnih dana.
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Na Novom Beogradu evo vec drugi dan izdaju normalno nove tablice. Cak nije ni neki veliki red...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• StudentBGD
        CBC Senator XXL
        • 18.12.2007
        • 1027
        • Beograd

Sa tehnickim nikakav problem nije bio, odradjen je standardno, nego je platna sluzba osiguranja ranije zatvorilia, ali nebitno.

Dobio sam tablice i nalepnicu, saobracajna ce da bude gotova u roku od mesec dana i umesto nje sam dobio neku potvrdu na papiru A4. Dakle, dok ne dobijem saobracajnu ne mogu ni u inostranstvo autom.
        Druga stvar, u polisu osiguranja je upisan stari broj tablica. Videcemo da li ce to da pretstavlja neki problem.

Mogli su malo bolje da organizuju zamenu, gospodje na salteru se jedva snalaze... Zvali su me na mob da se vratim u SUP i da im vratim papir koji nisu znali da treba da zadrze
        Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• kuzmar
          Moderator
          • 18.12.2009
          • 783
          • Lazarevac
          • Pezo 207 1.6 HDI

Tradicija se nastavlja. Svi se prateci akti donose u poslednjem trenutku, a onda nastaje zbrka posto gotovo nista nije pripremljeno na vreme, a ni saltersko osoblje nije dovoljno pripremljeno za ovolike promene.

Neko je pitao za tehnicki, kakve on ima veze. Pa ima po ovome sto je do sada objavljeno i na tehnickom se moze produziti registracija vozila. Samo je pitanje kada ce to i prakticno biti moguce.
          www.paluba.info

Comment

• Mirror
            CBC Senator
            • 29.01.2009
            • 206
            • Novi Sad

Originally posted by PanduR
            Zahtev za produzenje registracije podnosi se u roku od 30 dana pre isteka registracije. Znaci da ti je sutra krajnji rok za obavljanje papirologije. Ako to ne obavis, prekosutra si u prekrsaju, jer nisi produzio registraciju.

Ja vec nekoliko godina to radim nekoliko dana pre isteka kod servisa u kojem obavim tehnicki servis i uglavnom isti dan dobijem overenu saobracajnu dozvolu. Ako sam zakasnio taj dan, imam vazecu polisu i potvrdu da sam podneo zahtev za produzenje registracije. Sa tim papirima mogu da vozim po Srbiji, dok ne dobijem saobracajnu.
            Hvala na informaciji. Uvek sam ja to radio sve pre nove godine, ali sada sam hteo da uradim registraciju sa novom saobracajnom dozvolom i novim tablicama. Da resim to odmah, pa je nastala zbrkao po servisima sto rade tehnicki pregled, a vidim da i SUP nije bas nesto informisan najbolje.
            Danas sam uradio tehnicki pregled, a idem sada da uradim papire. Ali ne znam da li ce praviti problem ako danas ne stignem na red, nego sutra pre podne? Bio sam u SUP-u danas i vidim da je druga prica nego pre 2 dana... Ipak moze da se stane u red sa papirima i cekaju nove table. Rekli su mi da su prvo dobili informaciju da nece moci, ali su ipak poceli da rade. Samo da ja obavim svoje, a oni neka nastave da filozofiraju.

Evo kako izgledaju nove tablice, nije moj auto u pitanju:

Meni se svidjaju, najvise zbog toga sto mi je dosta onih sto su iz doba Tita... jedino mislim da je cirilica bila suvisan detalj.
            "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• mistermobil
              CBC Senator XXL
              • 09.11.2008
              • 469
              • pecinci

Zasto prijatelju?i Rusi i Bugari koriste to pismo za tablice.Cirilica i latinica su zvanicno pismo kod nas
              Ko leti,vrijedi
              Ko vrijedi,leti
              Ko ne leti,ne vrijedi..
              (Grunf,TNT..)

Comment

• Dare
                CBC Senator
                • 16.09.2007
                • 219
                • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

da li neko zna sta ce biti sa prikolicama koje su do sada registrovane na trecu tablicu ? da li ce sad dobijati poseban broj i da li ce se svake godine registrovati ?

Comment

• nikola_gti16v
                  CBC Član
                  • 14.01.2008
                  • 35
                  • Beograd

@Mirror
                  Te jos i nisu lose, ali vidi ove

Da li neko zna koliko kosta da mozes da biras brojeve i slova, da ti ne bi zapalo ovako nesto.

Comment

• mobbdeepqb
                    CBC Senator XXL
                    • 19.07.2009
                    • 383
                    • beograd

Vozači sa novim registarskim tablicama koja imaju slova Đ, Š, Č, Ć ili Ž, ne mogu da porukom sa mobilnog telefona...

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

Pa i kad bi izabrao tablice,ne izgleda to lepo kao sto su bile cetiri cifre na starim tablama,mada sam nesto cuo da mozes da odaberes table sa svojim imenom,bez ikakvih brojeva,nije proverena informacija,ali znam ako i bude da ce biti po usima,kosta to kao djavo,to se valjda smatra luksuzom...

Comment

• Durango
                        CBC Senator XXL
                        • 01.02.2006
                        • 590
                        • Zemun, Srbija

Po informaciji koju ja imam, ako platis 80.000 dinara posle oznake grada imas pet slovnih mesta u koja mozes da upises brojeve, slova ili kombinaciju jednog i drugog...
                        Obzirom da to isto u CG kosta 200 eura, ova cifra je nenormalna, ali moze im se...
                        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Marcus
                          CBC Senator XXL
                          • 19.10.2007
                          • 631
                          • Novi Beograd - B62

Iskreno, boli me q sta ce da mi pise na tablici, al ne bih voleo da imam neko Č Š Ž i slicno... Nadam se da ce da me ukenjaju neka normalna slova...

Comment

• kuzmar
                            Moderator
                            • 18.12.2009
                            • 783
                            • Lazarevac
                            • Pezo 207 1.6 HDI

Originally posted by Durango
                            Po informaciji koju ja imam, ako platis 80.000 dinara posle oznake grada imas pet slovnih mesta u koja mozes da upises brojeve, slova ili kombinaciju jednog i drugog...
                            Obzirom da to isto u CG kosta 200 eura, ova cifra je nenormalna, ali moze im se...

Pre par dana je bila informacija da su tablice po zelji od 50.000 do 150.000 RSD.
                            www.paluba.info

Comment

• 2Busy
                              CBC Član
                              • 19.12.2010
                              • 44
                              • Novi Sad

Super su tablice.Jedva čekam da ih dobijem.

Comment

• kuntalo
                                CBC Senator XXL
                                • 02.03.2007
                                • 342
                                • Predgradje

Čekaj, kako su Čačani i Šapčani do sad plaćali sms-om?
                                Save the Panda!

Comment

Working...
                                X