Ogranicenje brzine znakom za naseljeno mesto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...sve su ti vec rekli...
    Prosli ste tablu sa nazivom naseljenog mesta...ona obavezuje...
    Jedino ako ti smatras da je ona stavljena samo za turiste...da bi turisti znali gde se nalaze...

To sto nije bio i znak za novo ogranicenje brzine nista ne menja...
    Priseti se...sigurno si puno puta video naziv nekog mesta [ kroz koje si prosao, i iz njega izlazis ] , ali je preko tog naziva na tabli povucena jedna linija...preskraban je naziv mesta...
    Znas da to znaci da nisi vise u naseljenom mestu, i da se shodno tome menja max. dozvoljena brzina...
    A, da li ima i poseban znak koji bi te ''podsetio'' na menjanje max. dozvoljene brzine...nije vazno...

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Vidi prvi odgovor , tamo pre jedno 40-ak postova.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• greywiendog
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 421
        • Stara Pazova

Originally posted by StreetRacerCA
        ali samo kad bi covek imao para i dokonog vremena da se dokazuje sa njima, da tu nije naseljeno mesto, posto mogu da potpisem da sve ove kuce koje su tu sagradjene nemaju gradjevinske i upotrebne dozvole, tako da tu nema ni n od naselja, ali...
        A u gradjevinskom podrucju nema bespravne gradnje, jel? Drzi se price oko ogranicenja, mani se gradjevinskih dozvola... (savet)
        Originally posted by StreetRacerCA
        @Alekre
        ti se batice vozi autobusom, ili mozda trotinetom....za tebe nije nista brze to sto matori przi, ima svoje zasto, on je prevezao kilometara vise nego sto ces ti za ceo svoj zivot po celom svetu. ti verovatno sve vozis po propisima, pa se opet vracam na ono idi autobusom ili trotinetom. mozda je bolje peske, al si onda smetnja na putu. u pervodu, takvi kao ti predstavljaju opasnost u saobracaju, posto ili ne znaju da voze, ili se previse plase voznje, sto je u svakom slucaju pogubno, ili teraju nas brze da ih preteknemo, pa onda i sebe i ostale izlazemo riziku....
        Ovde uopste nisi u pravu! Na nekim deonicama deluje da bi trebalo da su ogranicenja manja, odnosno da ne bude 60 vec 80, ali to samo deluje! Kada bi se ogranicenja smanjila, ljudi bi logicno jos brze vozili...
        Ja vozim po ogranicenjima i miran sam, i uopste nikome ne smetam! Onaj, sto navodno zuri pa mora pre mene da udje u raskrsnicu, ko ga shisha nek se slupa, sam je kriv! (iskreno)!
        Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Slazem sa misljenjem Greywiendoga u vezi voznje Respect!

@StreetRacerCa

Takvi kao ti su potencijalna opasnost za sve ucesnike u saobracaju i treba te zesce izmlatiti po dzepu. Covece, stvaras bezakonje i ugrozavas neciji zivot! To je najveci problem. Policajac te je kaznio sa punim pravom. Mani se te price, iskocio mi 200 metra ispred znaka... Pa gde ces ti da smanjis brzinu ako ne posle tog znaka?
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• StreetRacerCA
            CBC Senator
            • 11.06.2006
            • 238
            • Čačak
            • Škoda Fabia II 1.6 TNG

@Alekre

omladinac, meni nikada nisu naplatili kaznu za prekoracenje brzine, posto ja ne divljam ulicama. ako mislis da je 100 km/h brzo na magistrali, onda, vidi sta sam rekao pre... znam ja gde treba usporiti a gde voziti brze. tih 10 minuta sto cu ranije stici negde nista ne znace, ali isto tako ne mogu da davim iza pojedinih postovalaca saobracajnih znakova koji prate ogranicenja...oni su opasnost na putu, dokazano nemaju pojma da voze u 90% slucajeva, ili su pijani, ili pricaju na mobilni ili tako nesto...

sve ovo ogranicenja je postavljano dok je najbrzi auto bio tristac, a obavezno auto fica. nije da ih ne respektujem kao vozila, ali to je pre pola veka......
            a rec mlatiti, u bilo kom kontekstu, nemoj da koristis u konverzaciji samnom, iritira.......

@greywiendog

nisam agresivan vozac, pa da ulecem u raskrsnice i sl... i ovde se uopste ne prica o tome u krajnjem slucaju, vec o tome kako je bezveze navlaciti ljude na foru sa dve table za naseljeno mesto, kapiras! stepojevac pocinje ili na jednom ili na drugom mestu! i onda nek prilagode znake tome, a ne da ovako na kvarno uzimaju ljudima, pare vreme i zivce. i dalje tvrdim da je na tom 241 km ogranicenje 80, a da se saobracajna policija sluzi tim glupo postavljenim, ako ne i namerno, znakom.

i da zakljucim, trebalo mi je misljenje nacelno kompetentnih ljudi za datu situaciju, i dobio sam ga, zahvalan sam, a ovi sto mlate po dzepu i sl, i koji pricaju kako voze po ogranicenju, svoje misljenje nek cuvaju za sebe, a ne da meni drze bukvicu. doci ce i oni kad tad u slicnu ili istu situaciju, pa ce promeniti plocu.
            Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• bagu
              CBC Senator
              • 21.06.2006
              • 245
              • NS

ne znam druže,ali ja se ne bih brinuo oko tog znaka sa leve strane,kontam da za mog života a ne živim malo, nisam video znak sa leve strane a da prethodno ili u isto vreme nisam imao i na desnoj.
              Možda grešim ali jako mi je glupa fora

Da li postoji još negde znak u zemlji SRBIJI za naseljeno mesto,ograničenje ili bilo kakvog karaktera a da je samo na levoj strani?
              Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

Working...
              X