Polovni iz Italije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Polovni iz Italije

Danas moj drugar prodao Skodu Octavia 99g. Sada bi da kupi drugi auto. Zanima me da li placevi u Italiji mute sa km, ili i oni ne smeju da se upustaju u mutne radnje. Ne bi bilo lose ako neko zna plac koji radi ok, ili moze da doveze auto po narudzbini, ili pa coveka koji doteruje aute iz italije, a koji posteno odradjuje posao, ako je to moguce. Zapeo je za Italiju jer su im automobili, sudeci po mobile.de najjeftiniji. Takodje sam googlao bez uspeha u potrazi za nekim italijanskim sajtom tipa mojauto, ili polovniautomobili. Ako neko zna, dobro bi doslo, i mislljenje i info.
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Ja nisam bas nesto kompententan po tom pitanju i necu puno da popujem ali posto zivim 30 km od italijanske granice cesto sam tamo pa unekolko poznajem situaciju......U italiji automobili jesu za nijansu jeftiniji od ostatka evrope to stoji.....Ali takodje u italiji su automobili cini mi se i vise izrabljeni jel je nadaleko poznato da italijani imaju "tesku nogu na gasu"a kad treba otici u servis onda gledaju da prodju sto jeftinije....Tako da to onda i nije bas neka jeftina kupovina....Najbolje bi mozda tvom prijatelju bilo da nadje nekog ko ce mu naci automobil od privatnog lica iz italije po mogucnosti iz unutrasnjosti (nista veliki gradovi)proci ce jos jeftinije a dobice koliko toliko dobar auto....Naravno treba se cuvati kupovine od "nasih ljudi",cigana i siptara po svaku cenu.....Jel se po nicemu ne razlikuju od onih kuci cak su i gori prevaranti....

Comment

• Coha_V6 turbo
      CBC Senator
      • 04.06.2007
      • 217
      • Zemun

italijanski sajtovi:

Cerca tra gli annunci di auto usate, km 0 e aziendali su Quattroruote.it, il sito con annunci gratuiti di auto usate da privati e concessionarie

Vieni da AutoShopping, concessionaria multibrand specializzata nel km0 e usato, e scopri i nostri veicoli. Ci troviamo a San Vitaliano, in provincia di Napoli.

Corriere Motori si occupa di auto, moto e mobilità. Scopri i nuovi modelli, l'esito dei test drive, i listini auto e le news dai saloni internazionali.

Trova o vendi le tue auto usate e nuove, moto usate e camper usati su AutoScout24, il più grande sito internet di annunci auto in Europa!

Srecno

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

Hvala, a narocito za linkove!

Comment

• iwcham1979
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2007
          • 741
          • Nis
          • Seat Altea 2.0Tdi

Moze li malo i Belgijskih ovakvih, plz! Imam proverenog coveka koji moze i tamo da intervenise. To mu je jos bolja varijanta, jer likov brat zivi tamo, pa se odma zavrsava posao!

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

SVI osim francuza vracaju kilometrazu i to za minimum 100000km.
            prilikom uvoza treba da znas da ti je italijanski katalog najjeftiniji. od 2002 auto ne ide na homologaciju.
            Belgijski svi idu na homologaciju tako da budes spreman na cekanje od jedno 2 meseca opusteno.
            Bolja kola su u belgiji nego u italiji.
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• jovan30
              CBC Senator
              • 07.05.2006
              • 322
              • Beograd

reci mi sta ti to znaci ne idu na homologaciju od 2002 godine, da li to znaci ako uvezem 2001 da cu morati da dokazujem da je EURO3 homologacijom?

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

Bas to sto si rekao. moras da dokazujes da je euro3.Mada nije to vrhunac nebuloze.Desava se da i 2003 posalju na homologaciju ako im se nesto ucini sumljivim ili cariniku bude dosadno (nesvidi mu se naprimer tvoje ime pa te malo bippp) i ode na homologaciju i cekanje od 2 meseca.
                Po meni vrhunac. Poslali su mi pasata 2006 2.0tdi limuzina nova piksla na homologaciju da dkokazuju da li je euro 3. Ko je ovde lud a ko zbunjen oceni sam. Ako hoces jos prosle godine sam imao mercedesa 270cdi 2003 god nova piksla i on ode na homologaciju. Pravilo je da nema pravila.Dok naprimer prosle nedelje reno tvingo 2000 god nije isao na homologaciju.
                Ako te zanima jos nesto pitaj.
                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• mrki
                  CBC Senator XXL
                  • 08.11.2006
                  • 550
                  • nis, serbia

nije mi jasno dokle ce vise biti takvih slucajeva kod nas?
                  zar nesto ne moze da se uradi normalno i bez komplikacija??

sve je to javna tajna i niko ne intervenise i ne menja takvu situaciju!

taj carinik bi trebalo da popase otkaz i to bi trebalo da ga prijavi cinovnik iz zavoda koji vrsi homologizaciju i normalno vlasnik vozila, koga prave budalom!

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

jeli a i ti si od onih koji bi da isprave drinu
                    druze dok god mozes da sredis i tu homologaciju za 100€ a da bude gotova za 7 dana cuti i pevaj.

Comment

• mrki
                      CBC Senator XXL
                      • 08.11.2006
                      • 550
                      • nis, serbia

@ada:
                      bas mi je drago sto si zadovoljan.
                      i nisam od onih sto ispravljaju krive drine, ali sve teze mogu da svarim takve nebuloze!

Comment

• ada
                        CBC Senator XXL
                        • 04.06.2005
                        • 2375
                        • Novi Sad
                        • Svasta nesto

ma druze daleko od toga da sam ja ili bilo ko zadovoljan time. ali sistem je tako napravljen iz vise stvari.
                        jedno je podmladjivanje auta sto se i dan danas radi
                        drugo i danas pouzdano znam da neka vozila koja nisu euro 3 prolaze kao euro 3
                        a treca je to je namerno napravljeno + da mi i oni iz zavoda imali monopol, samim tim se stvara korupcija i samim tim sve ide u PM

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

@ada Mislis da nemacki belgijskii italijanski placevi vracaju km i falsifikuju servisne knjige?!

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Normalna pojava u celom svetu.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• iwcham1979
                              CBC Senator XXL
                              • 17.07.2007
                              • 741
                              • Nis
                              • Seat Altea 2.0Tdi

Bese negde u nekoj temi diskusija o tome, i jedan clan foruma je tvrdio da to nema sanse, da se kod njih to rigorozno kaznjava, tj. da se firme zatvaraju. Meni jedino bode oci sto, ako pogledamo mobile.de, SKORO SVI, da ne kazem svi automobili, recimo, 2002g, a teze havarisani imaju smesno mali broj km!

Comment

Working...
                              X