Koliko vidim naši putevi su puni opasnih likova(po bezbednost ostalog naroda) zato predlažem da najavljujemo prelete auto-putem a poželjne su i odgovarajuće nalepnice na CB vozilima kako bi ostali znali sa kakvim tipovima imaju posla.......
Sve sami trkaci
Collapse
X
-
Originally posted by brick
a zasto- vesanje ocajno, auto nestabilan, motor slabasan i auto nema nikakvo ubrzanje za obilazenje, kocnice takodje ocajne i uvek debalansirane (narocito zadnje, vozio sam bar 7-8 Juga i svaki se zanosio pri ostrom kocenju ****tom),
jednom sam vozio Jugo 55 Bg- Vranje za par minuta ispod 3 sata voznje, sveukupno sa naplatnim rampama jer je bilo veoma vazno da se stigne do odredjenog vremena na neki (kao vazan) sastanak ali zato po izlasku iz auta u Vranju nisam mogao da dodjem k sebi od maltretmana dobrih pola sata.
a firma me poslala da ugovaram biznis tezak par desetina hiljada ondasnjih maraka. nije Jugo za dalje od 20 km lagane voznje
ako vec hoces da cujes poredjenje Volvo vs Jugo, razlika je sto kada Volvo vozi lagano 170km/h to je isti subjektivni osecaj za volanom kao kada Jugo vozi lagano 60km/h.
Bitna je tehnicka ispravnost.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Mozete da pricate sta god hocete ja sam licno od naplatne rampe u Bg do ulaska u Vranje stigao za 1 sat i 45 minuta. Neznam koliko km ima ali znam da sam vozio 220 velikom vecinom puta!!!!
Tako da od naplatne rampe BG do rampe NISH vrlo je moguce da se ide oko 60 minuta!!!I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
Hmm bas cudno jer po ovim konstatacijama koje si naveo tvoj tip Volvoa bi smeo samo da vozis po seoskom putu i malo mo je ne jasno kako su ga pustili u saobracaj jer auto se svakako sporije zaustavlja od juga, upravljac je direktan koliko i kormilo na brodu, a u krivinama se ljulja kao spediter i ako mu je trap daleko ozbiljnije resen a pritom je auto ne praktican jer zauzima pozamasan deo puta zbog gabarita
da svakako Volvo ima losije kocenje od Juga, sa 200 koci kao Jugo sa 100volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
U principu nikad ne merim vreme koje provedem na putu!Meni je najvažnije da usput sve ispržim i da me niko(ili barem što manje njih) ne pretekne.Pošto ne vozim moj omiljeni Porsche 911, to mi više pašu magistralni putevi gde pokretljivošću i bezobrazlukom nadoknadim manjak KS!
Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
c c c, sri...
Skoro dve godine sam sa devojkom koja zivi kod sava centra. Od autokomande gde zivim, do nje mi treba od 7 do 8 minuta. I jos ja nisam na samoj autokomandi nego malo dalje, i ona je malko dalje od sc-a. Samo kad je bas neko sranje na gazeli treba mi malo vise
. Ali to se desilo manje od 5 puta za godinu i po dana.
Hajde na vezbanje
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
To ti i pricam, jos u sred subote. Bio je takav haos da sam mogao i peske.
Kada je normalno, onda je Konjarnik-Gazela 3 min lagane voznje.
Probaj Gazelu od 7 do 9 i 14 do 17h. Nije 5 puta godisnje, vec 5 puta nedeljno havarija.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
sorry nisam mogao da izdržim
Originally posted by bricka zasto- vesanje ocajno, auto nestabilan, motor slabasan i auto nema nikakvo ubrzanje za obilazenje, kocnice takodje ocajne i uvek debalansirane (narocito zadnje, vozio sam bar 7-8 Juga i svaki se zanosio pri ostrom kocenju ****tom),
Pozdrav
Comment
-
-
Sto se tice price Zivkovica, i ja sam je cuo....ali je rekao da je do Bubanj Potoka. Vozio je BMW 750 iL dok je bio ministar. Ispada da branim Zivkovica...ali nije moguce da neko kao on, ko je milion puta presao tu deonicu nezna da je nerealno preci za 55 minuta.
55 minuta tim autom, sa rotacijom je realno da se predje od Nisa do Bubanj Potoka.
Cuo sam da rekord drzi jedan profesionalni motorista i to 48 minuta, valjda Kawasakijem ZX12....
Comment
-
-
Originally posted by BRABUSSto se tice price Zivkovica, i ja sam je cuo....ali je rekao da je do Bubanj Potoka. Vozio je BMW 750 iL dok je bio ministar. Ispada da branim Zivkovica...ali nije moguce da neko kao on, ko je milion puta presao tu deonicu nezna da je nerealno preci za 55 minuta.
55 minuta tim autom, sa rotacijom je realno da se predje od Nisa do Bubanj Potoka.
Cuo sam da rekord drzi jedan profesionalni motorista i to 48 minuta, valjda Kawasakijem ZX12....
Bubanj Potok-Nais 220Km
Moguce je teoretski,ali zivkovic nije BOOST
A voli malo vise i lovacke price
Comment
-
-
Originally posted by sri98Ja sam juce stigao od Autokomande do Sava Centra za 15 minuta!!!!)
Comment
-
Comment