Ma batali varenje, evo sad sam dosao kuci besan jer mi je puklo sediste na isti nacin ko i tebi. Vec je vareno 2 puta i ako negde nadjem sediste na otpadu, nece ni gledati 3 varenje.
brate...var ne sme da pukne...znaci nije dobro zavareno...
ne znaci bas tako jednoznacno. zavisi koji je matrijal u pitanju.
alu legure koje se vare pucaju bas na varu. zato se izmedju ostaloga i alu felne nikada ne vare ako je pukotina u dubinu materijala, i bacaju se.
kao sto se ne vari ni duraluminijum vec se lepi. itd.
dobro zavariti je vraski tesko i jako malo ljudi to zna da radi, a jos manje da rentgenom ispita zavareni spoj.
inace majstori koji znaju vrhunski da vare su veoma skupa radna snaga i tesko se do njih dolazi.
praksa pokazuje da sedista na autu se ne vare uspesno i da ponovo pucaju stoga je trajno resenje zamena sedista.
varenje je samo privremeni pokusaj da se zamaskira problem, obicno.
alu legure koje se vare pucaju bas na varu. zato se izmedju ostaloga i alu felne nikada ne vare ako je pukotina u dubinu materijala, i bacaju se.
kao sto se ne vari ni duraluminijum vec se lepi. itd.
dobro zavariti je vraski tesko i jako malo ljudi to zna da radi, a jos manje da rentgenom ispita zavareni spoj.
Upravo to Brick, kod Saxa su sedista od alu legure (mali gradski auta, pa nema potrebe valjda za jacim sedistima) i svako varenje zbog karakteristika materjala puca bas na mestu vara. Ne spadam u klasu super teskasa ali ipak na najmanje naprezanje sediste puca
Meni su rekli doduse 1500-2000, i na kraju je bilo 2k, ma ok, samo da drzi.
Inace, da nisam slomio i donji nosac ne bih ni zavarivao, vec bih mehanicki ucvrstio, uz pomoc neke shipke i vijaka, sto preporucujem da svako ko ima slomljen naslon od nekog matrijala nepogodnog za zavarivanje, i uradi.
Na slikama se vidi kako sam ja to 1. put i uradio, pa je drzalo par meseci dok se nisu vijci malo otpustili. Naravno, to moze i daleko bolje.
Comment