Originally posted by madic
Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I to mi je mnogo prijatnije nego da se lečim od raznih bolesti prouzrokovanih zagađenjem...Originally posted by SuperbirdMa sta 200, 700% treba da povecaju! Pa kad ti kilo krompira bude 250 dinara ti se lupaj po usimaOriginally posted by madicŠto se mene tiče mislim da bi trebali da povećaju cenu D2 dizela za jedno 200% pa ako hoćeš da zagađuješ samo izvoli...
A čuo sam i ja da će benzin da pojeftini za 5 din.
Comment
-
-
Treebalo bi u petak na subotu,bar tako najavise!!!(ovde ide smajli koji trlja dlanove)
Comment
-
-
Re: Poskupljenje goriva
Evo oce od nove godine ide gore za akcizu.... A nafta samo pada prostome strah, da preko noci neskoci sa 33 na 100 USD...
Kako je krenula da pada tako su zaboravljene price o alternativnoj energiji i hibridima po netu...
Comment
-
-
Ja pre par dana u BG nisam mogao da nadjem pumpu koja ima bezolovni...a obisao sam 10...a sad cujem da se sprema nestasica bezolovnog...jel zna neko nesto o tome?My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
nisam siguran ali cuo sam da kada je barel bio 50 gorivo nam je bilo oko 55din,i cuo sam da drzava od goriva uzima 45dinara,pa vi vidite
to je sve za drzavnu kasu od kojemi samo rupe po putevima nabadamo!
koja prevara,bar da je neki kvalitet,mozda rusi nesto promene kad istekne nisu monopol za uvozkad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment
-
-
C c c c, izgleda ćemo uskoro mi odavde da idemo u Rašku po benzin...
Comment
-

.
Comment