desni volan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Bila je pre par meseci ovde na forumu jedna takva Laguna u fulu na prodaju.Cena na ime kupca je bila 4600 evra, za ostalo racunaj.A to nije jedini primer, puni su oglasi vozila iz Engleske.

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

Dobro zavisi koji je motor u pitanju, registracija i prenos vlasnistva su ogromni izdaci kod nas je to bilo 500 eura.

Takodje ne znamo u kakvom je stanju ta za 4500 bila, mozes i saxa da kupis za 4 000, a mozes i za 6, tako da to bas i nema neke veze.

Ja znam da je ova u savrsenom stanju, sa sve fabrickim xenonima i ostalim lagodnostima, 17icama i gumama 225/45, izasla toliko koliko sam rekao. Pa jos je u tu cenu usao i veliki servis. A takodje znam da je ista takva kod nas minimum 2 hiljade eura skuplja. Tako da je meni to sasvim dovoljno velika usteda.

Comment

CBC Član
        • 15.03.2008
        • 19
        • Stara Pazova

Nista licno, nadam se da se dobro da vas sluzi ta laguna, ali realno zar nije cudno, da ne kazem nesto gore, sto je kod nas dozvoljena registracija vozila sa volanom na desnoj strani?

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Veoma cudno, Nije to opasno zbog nas, kazem samo je zeznuto kad treba uci u preticanje, vise je opasno zbog ljudi koji kod nas dodju u situaciju da voze ta kola, a poticu iz tih zemalja.

Recimo, moj brat je potpuno spontano u par navrata izlaskom sa parkinga otisao u suprotan smer... Ovako ga bar volan i menjac sa nase strane opominju... (menjac je isti nego utice promena tvog polozaja na njega).

Da se razumemo, za penzionersku voznju (koja trenutno odgovara mom ocu) je to dobro resenje. Ako hoces da divljas i pretices, onda nikako desni volan kod nas niti levi kod njih.

Comment

• Car
            CBC Senator XXL
            • 07.07.2005
            • 900
            • Beograd

O kakvih 700 evra pricate, kad za lagunu samo nova letva volana kosta preko 50 000 din. ?

Comment

• rrogelj
              CBC Početnik
              • 10.12.2008
              • 5
              • zrenjanin

Da li neko zna mailove ili telefone majstora koji se bave prebacivanjem komandi sa desne na levu stranu, a da su iz Vojvodine, uvezao bih neki auto iz GB, pa molim za savet koji auto se najlakše a koji najjeftinije prepravlja.Konkretno sam zainteresovan za neku Astru, Corsu...
              Hvala unapred.

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

ja znam u Cacku, ako ti je od pomoci
                Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

@rrogelj - tesko da ces uspeti corsu da nadjes ili bilo koji drugi mali "gradski"automobil za uvoz iz Engleske, a da ti se isplati. Kod njih su na ceni takvi automobili, a veliki su povoljni.

Comment

• rrogelj
                    CBC Početnik
                    • 10.12.2008
                    • 5
                    • zrenjanin

@Skyline
                    ajd pošelji broj majtora iz Čačka na
                    rrogelj1@yahoo.com
                    Hvala

Da, znam da mi se ne isplati da uvozim Corsu, al mi treba auto i za ženu.Inače Corse se mogu naći za oko 1500 funti 2002godište.
                    Kontaktirao sam još neke ljude, kažu da se 100°% ok radi sa C5, 406-407, Laguna II..pa me zanima čija prepravka je jeftinija C5 ili Laguna.
                    Do sada sam vozio samo Opele i bio zadovoljan njima, tako da mi je teško da se odlučim.
                    Inače hvala vam unapred na savetima i odgovorima.

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

hehe pa kad vec volis opele, sto ne pogledas Vectre? I one su u toj klasi sa navedenima... Mi smo bas imali dobru ponudu za Vectru 2002.

Comment

• rrogelj
                        CBC Početnik
                        • 10.12.2008
                        • 5
                        • zrenjanin

Pa, prvenstveno bi Astru zbog ccm i registracije(u odnosu na Vectru), medjutim Corsa mi je ok zbog supruge koja nije baš Hamilton.
                        Inače imam brata od strica u Manchesteru pa kada se odlučim on će mi dovesti auto.

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

nije Astra nista mnogo glomaznija od Corse, a opet zavidno veca ponuda prostora i opreme za iste pare
                          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• rrogelj
                            CBC Početnik
                            • 10.12.2008
                            • 5
                            • zrenjanin

@Skyline
                            Hvala ti na informacijama.Pozvaću lika u skorije vreme da se raspitam.

Comment

• Singidunum
                              CBC Član
                              • 02.12.2008
                              • 27
                              • Beograd

E jbg sad...

Kada bi letva volana bila 50 000 onda bi ta akcija prebacivanja ispala skuplja od regularnog "levaka".Inace,za prebacivanje se koriste uglavnom polovni delovi skinuti sa stranaca iz ostatka evrope,tako da cena sa rukama za lagunu izadje 1000-1200e.
                              A slazem se da su do skoro mogle da se nadju odlicne lagune sa P opremom 2002 godiste,desni volan,na ime za do 5000(po dogovoru,znaci jos nize),tako da su tebe odrali negde od Engleske do Batočine

Comment

• Car
                                CBC Senator XXL
                                • 07.07.2005
                                • 900
                                • Beograd

Re: E jbg sad...

Toliko je nova letva, ja ne bih voleo da dobijem polovnu iz nekog havarisanog ili izraubovanog auta.
                                Nemam nista protiv ako neko tako voli, ali krpiti jedan auto od drugog ko zna kakvog (sto bi neko rasturao dobar auto?) i to na kraju platiti 5-6 hiljada evra ... sto se mene tice, neka hvala.

A nisu njega nista odrali kad je sve odradio u sopstvenoj reziji. Najveci deo laguna iz uvoza je krs i kupuju se najgori primerci - ako je on sam birao auto barem zna sta je dobio, i to vredi platiti.

Comment

Working...
                                X