Cemu ovo sluzi ?
Collapse
X
-
Ok za temu, nego, ono ima hladan usis posebno, koji ide u krilo, i ima ovaj usis na koji kad skinem crevo i dam gas osetno uvuce vazduh.Sad mene interesuje zasto je ovaj deo zatvorenog tipa i nalazi se na mestu gde mozda trebalo da u****va topao vazduh, a usis mu je zatvoren?
Comment
-
-
Taj deo sto ide u krilo sluzi da ubije zvuk da ne bude usis mnogo glasan, sad mi stao mozak kako se zove. Uglavnom on prakticno ne sluzi ni za sta.
To gde vuce vazduh je usis, e sada zasto je zatvoren, jedino da pitamo malog japanca koji ga je pravio
Taj deo je kod BJ 2.0 otvoren ka haubi i vuce hladan vazduh izmedju krila i maske.
Mnogo bi mi lakse bilo da ti ista kazem kada bih video uzivo, ako mozes probaj da dodjes na skup 3. maja
Comment
-
-
Kako bi se odnosilo na rad motora, kad bi mu u filter dovodio samo hladan vazduh?Moje iskustvo:
1)Kad mu se dovodi samo hladan vazduh,hoce da se ugasi na leru neposredno pre postizanja radne temperature,posle sve ok
2)Kad mu ovo crevo dotegnem lepo na onu plastiku, gde navodno i treba da stoji, kad postigne radnu temperaturu i stanem, pocne postepeno da se pojacava ler gas do nekih 1800 obrtaja, ja dam malo gasa i pustim, on se vrati na 800 o, i opet polako podigne do 1800U cemu je poenta?Jel ako mu dovedem samo hladan vazduh treba nesto i da stelujem?
ne znam, bas sam confused...
Comment
-
-
Vratis to na mesto kako i treba da bude i nastelujes ler gas kako treba, posto ti je sada po tome kako pises, nastelovan na sadasnje stanje (koje nije dobro).
Ler gas stelujes tako sto ostavis auto u leru bez potrosaca i dovedes ga na vrednost oko 800rpm (proveri koliko je tacno za tvoju), onda ukljucis potrosace (svetla, ventilatore) i onda nastelujes za nekih 50rpm vise.
Takodje je potrebno reset-ovati ECU, za to cu ti napisati sta treba da se prespoji.
Posle toga bi trebalo sve da bude ok, cak bi mozda trebala malo manje da trosi.
Comment
-
-
NEZNAM TACNO OVAJ MODEL !!!
Ler gas se ne moze stelovati na istom srafu za sve rezime ler rada motora (ler gas sa potrosacima i ler gas bez potrosaca) ....
Za potrosace treba traziti neki solenoid ... crevca idu za vazduh u njega i iz njega ....... ili je usrafljena neka dizna u telo injection grla ....
Comment
-
-
Ovaj problem sa ler gasom mi se javio kad sam resio ono crevo da dotegnem selnama, a inace je stajalo olabavljeno na filteru i plastici, pa me to zbunjuje.Sutra rasturam sve, i resetujem lepo ECU(ako mi vocko da pasword za resetovanje)A do tad ako neko zna nesto vise o ovom sistemu u**** sa L klapnom nek poUstuje
Comment
-
-
Comment
-
-
Sve sam vratio kako je bilo, ali opet mi se desi da u voznji zatrza ili kad pustim gas da brzo padaju obrtaji, ali predjoh sinoc 60 km tako sa malo trzanja i nervoze(u mojoj glavi).Nemoguce da je filter goriva, skoro sam ga zamenio..
Comment
-
Comment