Šta ste se smrzli?
Collapse
X
-
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Ja, bre, rakiju razređujem s ovom... doduše ne svoju, za sada.
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Ma sasvim je o.k. (za antifriz i rakiju) ... doduše i dalje nisam ubeđen da je destilisana, po Ph. Jug (iz 1991) ne mora da bude (ni po Ph. Eur. 5 ... sada stiglo i do verzije 9) za prečišćenu vodu. Ako je stvarno "destilovana" tim je bolja za rakiju ali za antifriz, zapravo, je demineralizovana voda bolja (obično i po pravilu ima nižu provodljivost, tj. manje rastvornih soli).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
Comment