U redu, u narednih 15-ak dana u auto ide Castrol Edge 5w30, kantica 4 l 4280,00 din, prodavnica u kojoj se dobar deo mehaničara snabdeva. Dvoumio sam se između njega i Mobil 1 5w30 (stara ljubav zaborava nema
) ali, ajde "fabrika preporučuje castrol bla, bla, bla ...". Razmišljao sam i o Magnatec-u ali svoje poverenje sam poklonio rezonovanju i znanju gospodina Stalkera.
Ovo vreme ću iskoristiti da pratim razvoj situacije, pošto je došlo toplo vreme. Inače, proveren je filter za vazduh i vizuelno je prilično čist.
I nisam ni uplašen ni zabrinut. Sam sam pao, sam sam se i ubio, ali, zahvaljujući dobrim ljudima na ovom forumu, želim da znam šta se stvarno dešava, posebno jer sam saznao da solidan broj ljudi koji vozi "neuništive" 1.6 8V i 1.4 VW motore ima ove probleme ali ih iz očiglednih razloga prećutkuje.
Zabrinut ću možda biti dogodine, kada sa njim krenem na more.

Ovo vreme ću iskoristiti da pratim razvoj situacije, pošto je došlo toplo vreme. Inače, proveren je filter za vazduh i vizuelno je prilično čist.
I nisam ni uplašen ni zabrinut. Sam sam pao, sam sam se i ubio, ali, zahvaljujući dobrim ljudima na ovom forumu, želim da znam šta se stvarno dešava, posebno jer sam saznao da solidan broj ljudi koji vozi "neuništive" 1.6 8V i 1.4 VW motore ima ove probleme ali ih iz očiglednih razloga prećutkuje.
Zabrinut ću možda biti dogodine, kada sa njim krenem na more.
Comment