U redu, u narednih 15-ak dana u auto ide Castrol Edge 5w30, kantica 4 l 4280,00 din, prodavnica u kojoj se dobar deo mehaničara snabdeva. Dvoumio sam se između njega i Mobil 1 5w30 (stara ljubav zaborava nema
) ali, ajde "fabrika preporučuje castrol bla, bla, bla ...". Razmišljao sam i o Magnatec-u ali svoje poverenje sam poklonio rezonovanju i znanju gospodina Stalkera.
Ovo vreme ću iskoristiti da pratim razvoj situacije, pošto je došlo toplo vreme. Inače, proveren je filter za vazduh i vizuelno je prilično čist.
I nisam ni uplašen ni zabrinut. Sam sam pao, sam sam se i ubio, ali, zahvaljujući dobrim ljudima na ovom forumu, želim da znam šta se stvarno dešava, posebno jer sam saznao da solidan broj ljudi koji vozi "neuništive" 1.6 8V i 1.4 VW motore ima ove probleme ali ih iz očiglednih razloga prećutkuje.
Zabrinut ću možda biti dogodine, kada sa njim krenem na more.
) ali, ajde "fabrika preporučuje castrol bla, bla, bla ...". Razmišljao sam i o Magnatec-u ali svoje poverenje sam poklonio rezonovanju i znanju gospodina Stalkera.Ovo vreme ću iskoristiti da pratim razvoj situacije, pošto je došlo toplo vreme. Inače, proveren je filter za vazduh i vizuelno je prilično čist.
I nisam ni uplašen ni zabrinut. Sam sam pao, sam sam se i ubio, ali, zahvaljujući dobrim ljudima na ovom forumu, želim da znam šta se stvarno dešava, posebno jer sam saznao da solidan broj ljudi koji vozi "neuništive" 1.6 8V i 1.4 VW motore ima ove probleme ali ih iz očiglednih razloga prećutkuje.
Zabrinut ću možda biti dogodine, kada sa njim krenem na more.
).
; zapravo da ne bude reklama). Ne mogu da (po)stignem danas, ali u toku ove nedelje.
Comment