Utisci o Fiat Bravo 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Utisci o Fiat Bravo 2

Ko sto tema kaze.Prvo koji motor i oprema?Drugo kako ide u razlicitim rezimima voznje?Trece,Nivo buke u autu?Ponasanje na putu?Itd...
    I'm not beautiful,but I'm stupid
  • FiatDriver
    CBC Član
    • 04.05.2008
    • 39
    • Beograd

Motor 1.9 JTD 120KS 8Ventila, Menjac 5 brzina (Ima i onaj sa 6 brzina da se kupi ali on ide na onaj 1.9JTD 16V 150KS). Od opreme sve sem navigacije, znaci dvo-ozonska digitalna klima, CITY Servo, ABS, 4x Air-Bag, Kontrola Proklizavanja (moze da se iskljuci na dugmence), Bord Comp. El. prozori i retrovizori, Alu felne 16, Fabricka MP3 muzika, i jos po nesto...
    FIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT

Comment

• FiatDriver
      CBC Član
      • 04.05.2008
      • 39
      • Beograd

E sad, meni se cini da auto ide dosta lose, trom je... ali zato ni ne trosi... koliko god ga cepao on ne prelazi 8.7 L / 100km, sto je po meni extra... Vozi se fino, ali je preglednost jako losa... pogotovo unazad, ali ima dosta dobre i velike retrovizore koji malo vade stvar... (Mada je meni preglednost otezana i zbog folija, ali u svakom slucaju ima jako siroke A,B,C stubove)... Za nivo buke u kolima ne mogu nista da ti kazem jer sam stavio pojacalo i 4 elipse i to vezao na fabricku muziku i to je stalno pojacano na max, znaci buka je velika

Comment

• FiatDriver
        CBC Član
        • 04.05.2008
        • 39
        • Beograd

Ponasanje na putu je extra, dobro koci, ne zanosi puno u krivinama, cak ni kad iskljucim kontrolu proklizavanja, volan je relativno precizan i sve u svemu zadovoljan sam... Mozda su mogli da stave malo tvrdje opruge! E da, svi mi kazu da auto extra ide, a da ja to ne provaljujem jer sam pre toga vozio Astru Coupe 2.0 Turbo Bertone od oko 220KS

Comment

• Shicky
          CBC Član
          • 06.02.2008
          • 81
          • Ralja-BGD

Mogao bi druže da dođeš na jedan skup da vidimo novu makinu.Ovako ti ne verujemo da je toliko dobar ,budi spreman za potezanje,košarkaš jedva čeka nekog spremnog da se oproba sa njim,čoveku nikad dosta Kad smo kod muzike,videćeš šta je buka tj pale se alarmi okolo BUKVALNO! Svi su sad mjet ili samo 16v?
          Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• FiatDriver
            CBC Član
            • 04.05.2008
            • 39
            • Beograd

Pa docicu, naravno... A moze i na crtu, ali bolje da stane sa mojim ortakom koji vozi Fiat Coupe 2.0T 16V, docice i on samnom na skup... I on je na ovom forumu ali ga nesto nema... A sto se tice muzike imao sam ja u proslom autu extra, ali bas extra ziku, ali je nisam prebacio u ovaj, steta da toliko kasapim nov auto...

Comment

• bokija
              CBC Senator XXL
              • 25.01.2008
              • 640
              • Beograd

Nemam komentar,svaka cast na auto,mogu samo da se smejem od miline.Al bi to leglo meni ovako malo starijem ciki bez sportskih afiniteta,osom povremeno Da te lepo sluzi,vidimo se na skupu.

Comment

• FiatDriver
                CBC Član
                • 04.05.2008
                • 39
                • Beograd

Hvala, hvala... E da, njemu u katalogu pise da mu je maksimalna brzina 194Km/h, a ja lepo uvatio 208 Km/h i to na ravnom, ne na nizbrdici, a tad je bio presao 4600km, ne znam koliko ce ici kad se jos malo razradi

Comment

• nidza
                  CBC Senator XXL
                  • 16.04.2008
                  • 496
                  • nbgd

Dovezi ga bre da ga slikamo. A mene bi vala mogao malo i da provozaš.
                  Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• bokija
                    CBC Senator XXL
                    • 25.01.2008
                    • 640
                    • Beograd

Nema tu razrade.Motori novih generacija su fabricki precizno izradjeni i ne treba im razrada.

Comment

• FiatDriver
                      CBC Član
                      • 04.05.2008
                      • 39
                      • Beograd

E vidis to nisam znao, a meni onaj iz Delta M rekao da ga stedim prvih 5000km...

Comment

• Semi
                        CBC Veteran
                        • 04.03.2008
                        • 192
                        • Smederevo

Aj stavi i neke slicice, da ga vidimo!

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

Originally posted by FiatDriver
                          Pa docicu, naravno... A moze i na crtu, ali bolje da stane sa mojim ortakom koji vozi Fiat Coupe 2.0T 16V, docice i on sa mnom na skup... I on je na ovom forumu ali ga nesto nema...

Moze Kosarkas sa kime god zelis...nije to njemu problem...

Kad vam odgovara da dodjete ?
                          Mozes odmah sad u sledeci vikend ?

Ne zbog potezanja, neg'...onako...
                          Uvek ima nekog kod Inter-a tokom vikenda...samo cemo gledati da ubuduce bude nedeljom [ do sada je bilo subotom, medjutim dosta ljudi ne stize subotom zbog ''opakog'' kapitalizma, i radnih obaveza... ]...

Comment

• dusman13
                            CBC Član
                            • 24.07.2007
                            • 81
                            • Beograd

Najbolji auto koji je izasao iz FIAT-a do sad po meni i nadam se moj buduci auto ali 1.4 140KS mnogo je bolji nego taj motor al nema veze nebi se bunio ni za taj mada opet nije to to.
                            O konacno ajde da prebacimo za nedelju okupljanja bas zbog tog "opakog" kapitalizma zadnjih 3 puta nemogoh da dodjem a zadnji put je moja lepsa polovina kriva ali njoj oprastam a gazdi ne
                            Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• bokija
                              CBC Senator XXL
                              • 25.01.2008
                              • 640
                              • Beograd

Nemoj da se foliras,crkla ti maglenka pa nisi hteo da dodjes

Comment

Working...
                              X