Odlicna opcija mislim za razgovore ali za SMS apsolutno nepotrebna bar kod nas zbog slova ali ovo prvo mnogo znaci pogotovu kad kod nas uskoro bude usvojen novi ZOS.Mozda ce u nekim kasnijim serijama biti podrzana i nasa slova recimo kad udjemo u EU
mada potpisli smo memorandum sa FIAT-om pa mozda sad to bude i pre nego udjemo u EU
Utisci o Fiat Bravo 2
Collapse
X
-
Bravo 1 je zacetnik sexi guze,posle su ga svi kopirali.Svi osim Talijana prepisuju Ital-design.Zabari se uplase da im je dizajn los pa krenu da kalema nemacke fore i onda zas....ru lepotu auta.Pogledaj samo nesretni Stilo,spolja sve OK,a unutra bogata oprema ali Skoda look.Drugi ih kopiraju a oni sami nemaju poverenja u svoju skolu.Originally posted by Bane Telekompa to ti je auto industrija i industrijska špijunaža...Skoro svi automobili liče jedan na drugi-mislim na automobile iz iste klase.
Verovatno si naleteo na slike gde se prikazuju prototipi automobila, ali su dosta prikriveni tj. nemaš utisak kakav će biti konačan izgled automobila. Bukvalno kao da gledaš jedan vojni BOV.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
...odlicno, sad kad ste svi tu...
Jel' bi mogla ta tri auta da se pojave sad u nedelju od 17.00 kod Intera ?
Dakle, novi Bravo, Grande, i Coupe...
Vec znamo da ce po prvi put biti i Lancia HPE 2.0 turbo, i bilo bi odlicno da se i vasa tri auta pojave...
Odgovara li ?
Comment
-
-
Vidi,auto je ostavio na mene toliki utisak da vec sutra kupujem jednog slona i krecem u modifikaciju mog auta da napravim novi Bravo
Sto se tice motora,pre bi se odlucio za naj slabiji benzinac nego za dizel,jer vozim kratke gradske rute pa dok se auto kultivise i zagreje ja vec stigo,tako bi ispalo da vecito treba da slusam njegovo ladno cangrljanje.Sve u svemu auto je extra i mislim da takav dizajn i performanse niko nema za te pare.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-

i ja bi da vidim bravo 2,jos kad bi se pojavio neko sa novim ficom,mmmmmmmmmmmmm
Comment