Utisci o Fiat Bravo 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Peter
    CBC Član
    • 12.02.2008
    • 36
    • B Petrovac

Mozes normalno da peres auto bilo cime, inace nije uopste lako skinuti foliju, verovatno teze skinuti nego staviti, ja imam presvucenu haubu i krov i svake nedelje perem auto "karcher"-om i bez problema..
    Inace "cast" folija moze i da se polira.

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Dve paralelne trake duzinom auta su iskljucivo odlika americkih sportskih automobila i ne smatra se dobrim ukusom to stavljati na evropska kola. Ako stavljate folije treba da na neki nacin iskopirate kako je to Fiat stavljao u proslosti, a najbolji reper u sadasnjosti moze da vam bude Fiat 500 i njegov sajt gde imate gomilu kombinacija za folije. Drugo, Bravo nije agresivan auto i ne leze mu agresivne debele trake. Treba voditi o tome racuna, bez obzira naravno sto za svoje pare mozete sa svojim kolima mozete raditi sta hocete.

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Ja ne bih pipao taj prelepi crni auto. Šteta da ga naružiš ko nekog američkog buldoga.
        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• ranko
          CBC Član
          • 25.06.2007
          • 86
          • Sremcica City

meni je skroz ok turiti nesto na makinu ali da bude originalno i lepo...

ja lozim koleginicu da nadzudzi sijaset cvetica,leptirica i drugih dzidzabidza na saicenta koji ovako stock izgleda kao postansko sanduce...

Comment

• FiatDriver
            CBC Član
            • 04.05.2008
            • 39
            • Beograd

@ starac vujadin
            @ nidza
            Pa ima istine u tome sto pricate... Mozda necu staviti bas dve paralelne trake (stvarno ne bi zeleo da licim na nekog Amera), mislim mozda necu nista ni staviti, jos razmisljam sta cu da radim... U svakom slucaju to ne bi radio skoro, prvo moram da stavim spojlere i kacketic pa tek onda da lepim trake ili sta vec...
            FIAT = Fabbrica Italiana Automobili Torino = FIAT

Comment

• nidza
              CBC Senator XXL
              • 16.04.2008
              • 496
              • nbgd

Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali to luče od auta, još crno... Mislim da je Božji greh čačkati bilo šta oko njega. Pusti ga da nam malo dosadi, a i sebi samom, pa onda baci mašti na volju. Sad je stvarno šteta, tako klot, bez spojlera i kačketa je, po mom skromnom mišljenju, pun pogodak.
              Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• chikavili
                CBC Senator XXL
                • 11.02.2008
                • 732

Moram i ja da se slozim, racing stripes nisu za tipicne evropske automobile (zato sam i zagovarao tamno sive ), mada belom bi verovatno lepo chuchnula tanka 'talijanska trobojka malo po strani =]

Comment

Working...
                X