Kako se spajaju grane u varijanti 4-2-1, birajuci pri tome da se spoje grane iz cilindara odgovarajucim redosledom paljenja?
Pitanje se odnosi na izduv kod Yuga 55.
Obrati paznju o duzini izduvne grane tj. pojedinacne... treba da bude zapremina cevi ista kao i zapremina cilindra jednog... tj. moze i vise... ali samo duplo ili troduplo... sve izmedju pravi problem u impulsima...
Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R
Ja imam 4-1 izduvnu granu na integri, uradjena je od stainless steel, vamo kazu da je 4-1 bolja za dobijanje snage na vecim obrtajima sto najbolje odgovara za vtec motore.
Jel ti to planiras sam da napravis granu??? ako planiras mislim da ce ti to biti mnogo velik posao
Mali izvestaj na temu mog auspuha, verovatno je ovo krajnje resenje na Puntu:
-fabricka izduvna grana sa Una 1.1 FIRE - gusana grana + dupla cevka sa lezistem za lambda sondu (u ovom slucaju odlican odnos cena/ucinak/cimanje)
-feder + "klot" cev do zadnjeg lonca
-prohromski sportski lonac (uradjen danas kod Vlaste, Bulevar Revolucionarnog Aleksandra 588)
Nivo galame je prihvatljiv (malo zuji na visim obtajima, ali na leru i pri normalnoj voznji nije nepristojno). Nisam jos stigao da propisno isprobam auto, ali cini mi se da ima osetnog poboljsanja (od cevi i lonca, granu sam menjao ranije - to je dalo najosetniju razliku).
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Racunao sam nesto i dobio sam po onoj Nenadovoj racunici 70.8 cm.
{ (850 * (180 + 38) )/6000rpm - 3 }
E sad, kaze Nenad tamo, odnosi se i na primarnu i na sekundarnu...da li to znaci da je duzina primarne 70.8 plus duzina sekundarne jos toliko?
Jos nesto. Imam livenu granu 4-2 e sad da bih odrzao duzinu, recimo da izmerim duzine u tom livenom delu i da onda od ovog broja koji sam dobio oduzmem te duzine u livenoj grani?
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment