Yugo Tuning

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • itza
    CBC Senator XXL
    • 28.12.2004
    • 658
    • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
    • -

videtju ja na nekom otpadu da li hotje da mi menjaju 2 za jedan ... oni i onako da rasturaju u delove .. pa tje da im se isplati ...
    "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• luka.l
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 490
      • Beograd
      • ВАЗ 21213

Dizem temu iz naftalina, ali vidim da se spominjao a112 motor i njegova glava. Pitanje je bilo da li ima usis takav da 4 kanala vode vazduh ka 4 cilindra za raliku od jugove glave gde je jedan otvor za sva 4 cilindra.

E sad, ako je tako, odnosno ima takav usis, pitanje je da li pase glava od tog motora na ovu od juga 45 / fiata 127 od 903ccm.

Palo mi je na pamet posto neki nasi prijatelji imaju autobianchi ili kako se vec zove, a112 u crnoj gori, motor ok, ali se auto raspada limarijski, bukvalno...

Ako pase glava, skinuo bih je sledeci put kad budem isao za Crnu Goru i poneo bih je. Mnogo bi moglo da se dobije obradom takve glave. U ostalom mogli bi da idu polozeni karburatori.
      - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
      - "I vi ste dobro."

Comment

• itza
        CBC Senator XXL
        • 28.12.2004
        • 658
        • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
        • -

mislim da a112 nema ...
        uostalom .. pogledaj boshimov motor .. to je a112 ..

ovaj koji sam ja spominjao je iz fiata 127 903 SPECIJAL ...
        koji je extremno teshko natji ..
        ali gledao sam neke slike tog motora koje su toliko loshe da ni ja sam nisam 100% siguran da je to ta glava chak shta vishe veoma je mogutje da je to u stvari ta abarthova glava .. .. pa sam zato i pitao da li neko zna

ali evo sad da me ubijesh ne mogu da nadjem ... chak na fiatovom sajtu ne postoji takav ...
        "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Ljudi, jos uvek ne mogu da shvatim zasto ste se uhvatili za taj zastareo motor i ne pustate... Na sve te prepravke cete (ste) potrositi vise vremena i novca nego da ste ubacili jugov motor (to znaci 1.1 do 1.6).
          Krajnji rezultat mnogo bolji, para i vremena manje ili isto... Racunica je jasna.

btw, ne znam nista za a112 glavu/motor.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

ako imas nekoga u nemackoj...
            http://cgi.ebay.de/Ansaugtrichter-Einze ... dZViewItem
            provali ga kako je mocan

ili ovo...
            http://cgi.ebay.de/2-Weber-Doppelvergas ... dZViewItem

a sto se motora tice...
            http://cgi.ebay.de/Fiat-Uno-Turbo-gebr- ... dZViewItem

pozdrav

inace usisne grane su teske za nabaviti... al hebiga ne moze se sve pronaci odmah
            .

Comment

• luka.l
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 490
              • Beograd
              • ВАЗ 21213

Originally posted by Uros Piperski
              Ljudi, jos uvek ne mogu da shvatim zasto ste se uhvatili za taj zastareo motor i ne pustate...
              Ma ja sam sa tim motorom zavrsio, ali u slucaju da pase glava koja eventualno ima 4 ulaza, zasto da je ne stavim ako vec mogu da je dobijem za dzabe.

Inace, jedan jedini sajt na kome sam nasao autobianci sa 4 ulaza bio je na japanskom. I nisam uspeo da procitam sta je po sredi.

Opusteno.
              - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
              - "I vi ste dobro."

Comment

Working...
              X