imam jednu sliku sad odmah koju sam slikao zadnji put kad sam ubacivao motor, ne moze bas lepo sve da se vidi ali cisto da steknes viziju gde stoji turbina, a sve ostale slike mogu sutra da postavim...samo da zamaglim face i teblice i mogu da je posaljem, mada ne znam kako...na mail?
Sta je najbolje za Alexov Porsch; Dosta price o turbu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Klikni na link, prodji kroz tvoj PC, da nadjes file za hosting, kad odradi i otvori stranicu po zavrsenom uploadu, uzmi link pod opcijom 2, dakle u drugom redu i ulepi ga kao poruku na forum
Vreme da se naucis, trebace izgledaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
OK.. interesuje me kako je reseno inache, da bi znao kako ce se ponasati turbo, mada pretpostavljam zasto su rekli da ce ovaj biti bolji , rekao si za koji motor ide, i da ce biti na originalnom mestu?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Jasno, pretpostavio sam kad sam malo pogledao sliku , jasno govori da si im rekao namenu pa odatle i preporuka.
Definitivno je hi-end a kad ga postavis imacemo malo igre sa usisom
No, prvo onaj test
Vidim po vremenu filma u ioskopu, da si gledao MaratonceAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ma gledao sam transporter 2...bezveze...Nego, ja odmah po izlasku iz turbine(usisni deo prema k-glavi) imam krivinu od 90 stepeni...da li to moze da smeta? nekako mislim da bi bilo bolje produziti malo taj deo i smanjiti ugao pod kojim vazduh ulazi u turbinu...Mislim da znam koliko ne znam
Comment
-
-
Stani, da li K glava stoji na strujanju pritiska, ili je ispred turba na liniji, baljda ispred.
Gde ide iberlauf
Za turbo, trazim bolju cenu, ako je dosta bolja isplati se ?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
K glava je ispred turba,turbo kroz k glavu uvlaci vazduh i pomeranjem klapne dok se vazduh uvlaci otvara se vesi pritisak na diznama u zavisnosti od kolicine uvucenog vazduha,a ako ima negde turbo za manje pare naravno da znaci....Mislim da znam koliko ne znam
Comment
-
-
OK.. pokusacu.. par dana
OK, pozicija kao pretpostavljeno, kazi, gde je vezan iberlauf, nejasno, treba da ima malo i veliko kolo
Veliko, debelo, bi trebalo da je prikljuceno bas tu pri "sumnjivoj " kriviniAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment