More, pusti cestitanje...videcemo kad se "premerimo" dal smo za cestitanje ili za pokrivanje usima
Inace, stize mi za koji dan i alat za sirenje krila...moram da ih malo prosirim zbog tockova koje sam stavio...Pa onda farbanje pa...malo sam umoran od svega,11 meseci sam radio a kraj se ne nazire...Prekljuce sam ga stavio u garazu,provozao se gradom,posle toga pokrio ciradom i sklonio ga od ociju...da ga se malo uzelim
Dok mi boost ne kaze za tu foru za spool up pri saltanju i dok ne skupim ostale delove za olaksavanje karoserije...nadam se negde u martu da ce biti privedeno kraju...
Na koji fazon si resio sa K sistemom da propratsh unrichment , dakle obogacenje smese pri overloadu.
Znas da sa TuRbom sa kojim vozis da je vazdusna masa puno veca sa istim pritiskom u odnosu na raniji, te me zanima kako si to resio.
Koja je lambda i kolika je temperatura izduvnih gasova kad teras sa vecim pritiskom od standardnog?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
M-POWER,performanse su bas onakve kakve sam i ocekivao da ce biti iako imam problemcic,s tim sto sam sada shvatio da imam jos nekih 50-tak konja lufta posto jos uvek nisam iskoristio maksimum koji dozvoljava kolicina goriva koju moze da da moj sistem ubrizgavanja ...To sto se ne hvalim na sva usta i ne skakucem kao kuce je zato sto sam prvi auto sa 350 konja kupio daleke 94. godine tako da malo sta moze da me impresionira kad su performanse u pitanju ,samo cu ti reci da pri svakom dodavanju gasa imam osmeh na licu i malo mi se pomute boje pred ocima...A da li su dobijene performanse "dovoljno" dobre videce se uskoro nadam se,evo ti teme za razmisljanje"1200 kg,500+ ks,700 nm i pogon na zadnje tockove sa 285/35/18 gumama koje su opterecene sa 370 kg motora i menjaca" mislim da si i vise nego kompetentan da naslutis sta bi ovo u praksi trebalo da da ...Sto se tice obogacenja smese boost,ostavio sam staru turbinu,znaci hibrid 27/29 i fabricki sistem obogacenja( enrichment controll sistem)...to je jedna mala kutijica koja se nalazi ispod vozackog sedista i sluzi samo za obogacenje smese pri spool up-u i full gasu...Inace vozim sa iskljucenom lambda sondom(fabrickom) zato sto sa njom auto nije hteo da radi lepo ...Kolike su vrednosti lambde i temperature izduvnih gasova znacu za koji dan kad mi stignu aparati...zato sam i stao sada,odradio sam hardver a fine stvari i "softver" cu odraditi na dyno jet-u kod Egona sa prvim lepim danima posle nove godine...
Ne znam ko ste to "vi" a ko "mi" ...
Ja sam mislio da smo svi mi ovde isti tim i da je ovo druzenje u cilju dobre zabave i edukacije kako nas samih tako i drugih koji citaju...Izgleda sam pogresno shvatio forum ili bar neke od clanova ...
Daj ne zezaj salim se prijatelju, naravno da smo isti CB-team
Ma ima neki krs, mislim ne jos, al bice i ne utrkujemo se s vama tj. nama vec samo izvlacimo neke zakljucke. Project je dole u signaturi.
Ne, nije McLaren F1. Onaj posle njega
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment