Ovo je od Audi S4 ali nam je blok isti, samo kod S4 ima dodatno ojacanje sa 4 vertikalna srafa na crankshaft bearings i dva bocna horizontalna.
Ojacanje bloka motora
Collapse
X
-
Ahh.. nisam bre, nego imam malo vise posla nego li obicno
Kakvi su uslovi za kopiranje ojacanja koja su na skici?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Nenade..
Malo sam pregledao stvari i ovako:
Resenje na slici je dovoljno dobro ukoliko moze da se iskopira,naime u pitanju su uglovi i vibracije, dakle neko extremno pojacanje u smislu da ce manje da se uvija nije, ali je definitivno sigurnost da nece popustiti srafovi koji drze pesnicu od lazecih lezajeva.
Samo to nedaje neko pojacanje stabiliteta radilice, ali je u svakom slucaju jedna vredna investicija prelaziti na ovo resenje.
Naime, blok ti je V dakle 2 kratke glave, tu nece biti problem, a aluminijum je bolji da prati igre radilice nego sto je gus.
Tako da direktno ojacanje ti i nije potrebno sa tom duzinom radilice, vec samo resenje za 100% sigurnost da pesnica ostane gde treba da bude a da se neodvrnu srafoviAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
U principu ideja je i bila da ako S4 koji ima 265ks u stoku a pumpaju ga do 380-400 bez hirurskih zahvata na bloku, onda i moj moze da izdrzi do 330-350.
S'obzirom da su blokovi identicni mislim da mogu da izguram isto sto su i ovde uradili. radilica je kovana,balansirana tako da mislim da ne mora nista da se radi na njoj a mislim i da ce imati dovoljno ulja.
Boost or bust...
Comment
-
Comment