Westfield Sport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NORTH SIDE BOYZ
    CBC Senator XXL
    • 29.10.2007
    • 563
    • Novi Sad

Westfield Sport

Pre par nedelja na karting stazi u Kuli skupili se motorasi i posle par minuta na stazu ulazi Westfield, kako to ide bruka, covek je iz Skotske ima neki biznis u NS pa voza, po njegovim recima ima 2.0 motor sa nekih 200KS i ima oko 500kg spominjao je da je motor Ford Cosworth, evo par slika... Opasne su to masine

Zvanicni Sajt:

NORTH SIDE BOYZ

• X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

bas tako ..to je fordov motor koji im je projektovao cosworth...inace cosi radi i motore mazdi u mazda formuli koji imaju 2,3l 4 cilindra atmo sa nekih 300-350 konja....odlichni motori...
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Kako ide nesto sto ima 400 ks po toni moze samo da se zamisli . Ovo cudo moze da postidi 90% sportskih automobila
      Ovo je fordov duratec motor koji moze da se nadje u novim fordovima i mazdama . Motor je projektovan tako da moze da se namunji zestoko .
      Najjaca verzija ima 330 ks iz 2.3 l , atmosferski motor .
      Auto je zlo na tockovima
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

hmmmm..duratec neces naci u mazdama,koliko to nekome licilo...
        ali ajd necu da zapocinjem ...u mazdama su mzr motori,slichni duratec motorima,ali ne isti....i ne potichu od forda,mada je to nekima tesko objasniti.uglavnom dosta off-a.
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Optimista
          CBC Veteran
          • 22.09.2007
          • 171
          • Stapar

E pa tp je prvi s7 koji sam uzivo video u zivotu. Prosao je kroz Stapar za Uskrs!
          Izgleda zlo i naopako!

Mozda je off al Miki hoces objasniti u cemu je razlika MZR masina u odnosu na Duratec?
          All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.

Comment

• Van
            CBC Senator XXL
            • 16.02.2007
            • 1425
            • Nbgd

Po meni je Westfield na drugom mestu po pravljenju S7 replika . Na prvom je Caterham .
            Sve u svemu , jedan pravi S7 , a ne ove locost varijante sto mi pravimo .
            Mogu da zamislim kako ide ...

Comment

• NORTH SIDE BOYZ
              CBC Senator XXL
              • 29.10.2007
              • 563
              • Novi Sad

Originally posted by Optimista
              E pa tp je prvi s7 koji sam uzivo video u zivotu. Prosao je kroz Stapar za Uskrs!
              Izgleda zlo i naopako!
              Pa za Uskrs je owo i slikano
              NORTH SIDE BOYZ

Comment

• Optimista
                CBC Veteran
                • 22.09.2007
                • 171
                • Stapar

Koincidencija!
                I mi smo isterali motore za Uskrs i sedeli u basti kafica kada je ovo ZLo prozujalo. Komentari su bili nenormalni ali najbolji je pao par minuta kasnije.
                Drugar se vraca motor, isao po cigare, a njegova riba kojoj je Bog iz samo njemu poznatog razloga dao crnu kosu(plavusa u dusi) kaze: Jao Slobodane gde si do sada, malo pre prosla Formula!

Lutkica je cula da se negde vozi trka F1 pa konta eto ide covek na trku!
                All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

pardon, nije 10 000, vec 15 000 za race spec, a 17 000 za street model sa 2.0 motorom i 200ks
                  to je info iz prve ruke

Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Pazi Ben-ov site...
                    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Van
                      CBC Senator XXL
                      • 16.02.2007
                      • 1425
                      • Nbgd

We are delighted to launch the new Westfield Sports Cars company from Bicester, deep within Motorsport Valley. Dedicated to preserving the 30 year heritage of the company and further developing the models for the 2020's.

A ovo je malo pristupacnije . Pogledajte cene kita ...

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

hehe, da, Benov sajt
                        moj dobar drug iz Tuzle je Benov fotograf i bas puno vremena provode zajedno
                        kod mene su spavali kad je bio drift u Kragujevcu

i bas smo dosta pricali o Wetfieldu na Balkanu ta 2 dana

cilj mu je da pristupacnijim cenama priblizi taj tip vozila domacim vozacima i da pokusa da plasira novu trkacku klasu za pocetnike

ja sam ga shvatio da mu je zelja da to bude umesto nacionalne klase, jer se realno za male pare dobija jako brz race spec auto

@Van - ne znam kakve su cene vani, ali kod Bena su te koje sam naveo, jutros sam se cuo sa Alenom
                        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Optimista
                          CBC Veteran
                          • 22.09.2007
                          • 171
                          • Stapar

@skyline

Ma nisu to prevelike cifre za takva kola, samo je pitanje dostupnosti prosecnom kupcu u Srbiji veoma diskutabilna tema!
                          Inace to o trkama kitova je ideja koju smo i mi imali ali sa svojim masinama iz kucne radinosti ali otom-potom. Ja bih bas voledo videti da to zazivi.
                          Inace ja sam se juce cuo sa njegovom suprugom u vezi nekih delova i cekam odgovor o cenama!

@Van
                          Stevane, druze, reci ti meni je li ti poznato sta rade oni sa tim ekotec i duratec motorima da im izvuku toliko konja i koliko bi iblo izvodljivo tako nesto u kucnoj radinosti naravno da li bi bilo jeftinije nego kupiti takvu zver gotovu?

Comment

• Van
                            CBC Senator XXL
                            • 16.02.2007
                            • 1425
                            • Nbgd

Istu tu nameru da zameni nacionalnu klasu ima projekat komaceg kit -car-a . Samo sto bi to bio mid-engine auto sa mehanikom zastava-lada .
                            S7 su super masine , ja sam se vozio u 2 kom. ( oba ne zavrsena ) i fenomenalni su . Ali cene gotovih automobila (westfield ) uopste nisu pristupacne ... Ima dosta jeftinijih kitova na engleskom trzistu , koji bi bolje odgovarali nasoj kupovnoj moci ...
                            Ja cu napraviti komplet plastika za svoj auto , tako da mogu da ih stancujem posle ... a ko hoce mogu i shasiju da mu napravim ...

Comment

• Van
                              CBC Senator XXL
                              • 16.02.2007
                              • 1425
                              • Nbgd

Pa ne mozes bas 200 ks iz 2.0 motora u kucnoj radinosti , ali imas ih od 150 u fabrickoj varijanti za male pare . Ja sam od skoro vlasnik jednog takvog . Video si kako ide za klinicki mrtvim pintom , e sada zamisli duplo bolje pa jos malo brze ... To je poprilicno zahebano pogotovu ako si suvozac ...
                              A sta tim novim motorima ? Pa oni su fabricki vec savrseno napraljeni , promene im usuis i izduv , mozda bregase i druga elektornika sa drugim mapama koje odgovaraju tako lakom vozilu ... i to je sve ( inace duratec tezi samo 92 kg bez kvaclia i alternator .Zlo !
                              Samo je sve to veoma skupo ....

Comment

Working...
                              X