Tacno vreme jos uvek ne znam. Ocekujem detalje ili veceras ili sutra pre podne, cim budem znao kacim!
All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
O . lepo , lepo ...
Sto se tice sastavljanja automobila pred publikom to mozete da vidite svakog vikenda u Grockoj . Cak mozete da ucestvujete u izradi , pripremam shasiju za farbanje pa mi uvek treba ruka vise za smirglanje
Upravo sam primio poruku da je Ada Huja otkazana od strane organizatora trke za otvaranje Relly sezone tako da ni Westfield nece imati sansu da pokaze sta zna!
Izvinjavam se svim ljudima kojima sam dao laznu nadu, ali greska nikako nije do mene. Svi koji su hteli da isprobaju auto mogu da se jave na PP pa cemo pokusati nesto da organizujemo!
Jos jednom izvinjenje, svima na forumu!
P.S. Stevane ti znas da pomoc kod sklapanja tvog auta mozes uvek da nadjes, samo treba da zoves! Treba li da pozovemo i Boru da urlja ruke?
All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
@Manfred
i vise od toga! Najgore mi je sto sam ja ispisao tu informaciju, a sada moram da kazem da nema nista od toga.
Ipak auta ce moci da se vide u hali 4
Bio danas na sajmu. dva west-ija u hali 14, odma iza onih skoda favorit sa gomilom plastike preko, jedan onaj crni RHD i jedan LHD u izradi (perverzija), upoznao sam Optimistu, Bena i sedeo malo u onom zavrsenom mnogo dobar osecaj!
Hvala Optimisti jos jednom, posetite stand obavezno, vredi videti!
The time you enjoy wasting is not wasted time
Growing old is mandatory, growing wise is optional
bas taj auto sa pocetka teme sam video prosle godine u V.Stepe u BG, stali da kupe likovi palacinke.
Seli u njega, kacigu na glavu i nestali su kao da su bili na motoru, a bruji ubija.
ja sam crnog video samo na parkingu, na zalost... I jednom u pokretu u NS, dok mi je Ben bio komsija. Prvo se cuje nesto neopisivo, posle ga vidite, i na kraju sebe ubedjujete kako vam se samo javilo...
Ja sam se vozio u njemu , u NS-u . Auto ide preverzno dobro , neuporedivo sa normalnim kolima . Posle takvog iskustva kada vam neko prica o nekom dobrom automobilu koji ide fenomenalno , vi se samo nasmejete . Taj crni westi je najstartniji auto na sajmu . Mercedes ima AMG 6.3 C klasu kod koje je deklarisano ubrzanje od 4.3 sec , e pa westi je startniji ...
Pa taj crni Westi ide lepo, ali ja Vanovu kreaciju ne bih nikako potcenjivao, narocito ako se uzme razlika u broju inzenjera koji su ih razvijali!!!!
Bilo je lepo na sajmu i pozdrav svim forumasima koji su pokazali pravo poznavanje tematike!
Comment