Koliko sam je shvatio engleze , oni kazu da svaka 4x4 ima LSD .
To se lako proveri , vrtis jednu poluosovinu , ako se druga vrti u istom smeru onda je LSD ,ako se vrti u suprotnom , onda je obican .
Valjda 2.9 skorpion ima LSD ( 24v sigurno ) zadnji dif , mada je to za nijansu veci dif nefo sierin .
Kada sam pricao sa Ben Marom , vlasnikom onog crnog westfield-a , on kaze da njegov westi ima lsd od siere cosworth i da je viskozan , tj . razlicito se ponasa kada je ulje hladno i kada je zagrejano .
Nije moj auto u tom stanju da mogu da se igram sa njim i da probam razlicite set-up-ove , da vidim koji mi najbolje odgovara i da li mi treba LSD . Nisam cak ni probao kako se ponasa sa razlicitim pritiskom guma . Prvo su bile napumpane na 2.0 bara , i odlican je auto bio za razbijenja kamena u bubrezima , posle toga sam spustio na 1.2 bara , voznja je mnogo udobnija i lepsa , ali mi se cini da ima preveliko bocno pomeranje zadnje osovine . Da li je to zbog malog pritiska u gumama , da li je zbog paralelno postavljenih zadnjih tockova ( i zadnji tockovi moraju da idu i mali minus ( 0.1) po pravcu , ne znam
Ovde s7 na dobos
Poceo sam za vikend , konacno , sa rasklapanjem automobila . Valjda ce biti rasklopljne do nove godine , a onda slobodne dane da iskoristim da zavrsim shasiju , ofarbam je i dovedem u stanje za finalo sklapanje .
@ remus
Naravno da moze omegin trap ,samo sto moras da mislis tri koraka napred u planiranju i izradi shasija , da ti se ne desi da posle 3 , 5 ili 10 dana ne shavatis da si pogresio i sve iz pocetka .
pozdrav drugovi!
dugo me nije bilo na forumu a u moje dvorište je nekim čudom uletio E30 320is ilitiga italijanski M3 auto je brutala, 195 KS, Z getriba sa kontra rasporedom brzina i naravno LSD http://www.bmwe21.net/320is/ evo tačno ovakav je moj samo malo karamboliran prednji kraj
0-100 km/h 7.3 s, top speed about 232 km/h i odmah sam se sjetio vas. šta bi tek taj motor radio u jednom super sevenu
e sad me zanima jel ima ko koji link od nekog ko je več pravio sevena s delovima od bmw-a.
Prepravio sam rucicu menjaca u quick shifter , radi perfektno . Hod nije veci od 8 cm .
S7 ide
Motor posle remota i budzenja poteze kako lud . Probao sam ga prva , druga , bez nekog preterenog kidanja , i prezadovoljan sam rezultatom .
Sada bar ima entuzijazam da zavrsim sve sto pre . da mogu na atest .
Karburatori od jamahe R6 su remontovani i ugradjeni na motor .
Sve u svemu dosta zahebancije i oko izrade i oko ugradnje . Ozbiljno stelovanje tek predstoji da bi ovi karburatori pokazali pun potencijal
Comment