Kakve razvratne i perverzne cene za smrdove
Motor i transmisija/donori
Collapse
X
-
Pozdrav svim buducim, a i sadasnjim clanovima LSD kluba(kum Dutchman)
U petak sam negde predvece nagazio ovu temu, a razgazio je u subotu ujutro oko 07 h, dok je nisam procitao( bas ste me napalili ).
Procitao sam da donor moze da bude PeZejac- da ili ne, posto se na tome zavrsila prica.
Interesuje me da li bih mogao da iskoristim nekog peugeota 504 ili 505?
Ima ih i sa krutim i sa gibljivim differencijalom. Kojim?
Pitam, zato sto mogu da se pronadju za neke sitnije pare.
Ako moze, da li neko ima neke podatke koji su bitni za gradnju(sirina napred nazad, u mm, vrste motora, tezine itd...).
Interesuje me i koja je bila originalna boja Azdaje nr. 001?
Hvala
Klaki
Comment
-
-
Sve u principu moze da se koristi ali kompletan donor su najbolji automobili sa zadnjom vuchom...
Nisi dobro procitao jer imash negde na stranama usput i link sa pdf-om u kome su detaljni tehnicki crtezi za secenje i sklapanje sasije...
U proteklih nekoliko strana imash link ka pdf-u cele knjige o izradi auta... Do detalja
Pozuri da ne zakasnish sa izradom
Pozz
Comment
-
-
Pozdrav,Originally posted by g60Sve u principu moze da se koristi ali kompletan donor su najbolji automobili sa zadnjom vuchom...
bas zato sam i postavio pitanje za pezoe, oba imaju zadnju vucu.
Knjiga pokazuje kako odraditi kad je donor eskort, a ne Pezo.Originally posted by g60U proteklih nekoliko strana imash link ka pdf-u cele knjige o izradi auta... Do detalja
Sve Pdf fajlove poskidao, i nisam postavljao pitanje u vezi secenja i sklapanja sasije, posto su mi ti tehnicki crtezi jasni.Originally posted by g60Nisi dobro procitao jer imash negde na stranama usput i link sa pdf-om u kome su detaljni tehnicki crtezi za secenje i sklapanje sasije...
Pitanje je bilo u vezi dimenzija i karakteristika pezoovih delova(diff i motora), da vidim koji model da pocnem da pravim, bookChassis, McSorley7+4 ili McSorley7+442.
Pa zato i postavljam pitanja.Originally posted by g60Pozuri da ne zakasnish sa izradom
Pozz
Nadam se da mi ti neces biti uzor, 26-og oktobra slavis godisnjicu, a koliko nisam dobro procitao, do sada jos nista nisi uradio!
Ili se mozda varam?
Potrudicu se da mi uzori budu Dutchman i Van, a o Slobodanu necu da pricam, posto je covek vec clan kluba, i to pooodavno.
U svakom slucaju, hvala na brzom odgovoru
Klaki
Comment
-
-
.....ccccc....g60 eto ti zahvalnosti za trud oko pdf a ....hoces da budes dobar ,,,dajes besplatno knjigu ....kad ono medjutim ...ccccc..strasno ...zato skidaj taj pdf i nema nista vise za dz ...vidis da je kontra produktivno da sluzis narodu breee
@ SLOBODAN
lotus 33 prednje vesanje jako dobro resenje mnogo manje komplikovano od klasicnog pusrods sistema a sa slicnim efektom jedina mada sto su selen blokovi mogovise optereceni ali kod mase vozila od 500 /600 kg i nije strasno
@VAN imas jos neku sliku ovog sa fordzetec motorom ....ako imas posalji
Comment
-
-
Celavi, izasla ti vena serulja na chelu od natezanja g sile u krivini
Ako nishta, moze da se koristi za trke na 400
imt sa dve brege u glavi
A gde ono beshe nadje taj motor i sto ga ne turash u S7???? Sta ti fali za njega? Vidi koliko je plitji od onog produvalog 2.0 ?
Poceo bih ja josh u septembru da pravim da me ne hebe prostor
Comment
-
-
Ljudi sta bi sve moglo od lade da se iskoristi? Gledam po oglasima ove matore neregistrovane sa losim limarijama i "dobrim" motorima za 300-400 evra da biras, ima i za manje...
Jako sam se primio na sve ovo, mislim ja ovu ideju imam od kako znam za sebe ali je sad postalo nekako realnije...
Comment
-
-
Meni je neki lik sa otpada nudio tel . chice koji ima ispravnu ladu za 5000 din . Treba ti auto sa ipravnom mehanikom , tj . motor menjac i zadnja osovina . Sve ostalo je potrosna roba i za ladu je jeftino . Juri neku 1500 , ipak pravis sportski auto . Ja sam taunusa platio 200 e ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
nema razloga da ne moze , sem ako nije neka komplikacija spojiti taj motor i menjac , mada sve je izvodljivo , samo je pitanje vremena i para . Zadnja osovina se lako spaja sa menjacem , tako sto stratis kardan na potrebnu meru , sa jedne strane ostavis deo za menjas a sa druge deo za zadnju osovinu i mozes da mesas delove od ralicitih proizvodjaca...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-

Comment