Adjustable sleeve - podesive navlake za stelovanje coilovera
Collapse
X
-
-
Re: Adjustable sleeve - podesive navlake za stelovanje coilovera
Auto je Corolla, sta drugo
.
Amortizeri ce se tek kupuju, kao i opruge. Poenta je da ce to biti standardno, a pri tome znam potrebne precnike za ove navlake ukoliko se izradjuje na strugu pa bi bilo sjajno da dobijem info gde to (u Zemunu ?
) moze da se uradi.
Hvalawork in progress
Comment
-
-
Pa nemas racun da dolazis u Va kod mog strugaraOriginally posted by UzelacKontakt ?
najbolje da nadjes tu nekog strugara koji radi te sitne usluge, neki penzioner.....3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
Nasao sam majstora, vec se radi teh. crtez, jos da se nadje materijal.
Ima li neko ideju ? Treba mi debelozidna besavna cev unutrasnjeg precnika ~50mm.
Zvao sam Jeep, samo njih nasao na brzinu, imaju cev spoljnjeg precnika 60,3mm i debljine zida 7mm (znaci da je unutrasnji ~46,3mm) koja bi mi odgovarala uz malo vise skidanja materijala iznutra.
No, u Jeepu se sve prodaje na 6metara, nema smisla da bacim, pa cu potraziti dalje.
Hvalawork in progress
Comment
-
-
Sta ce ti cev debljine zida 7 mm
?
Mislim da cev 52 mm sa debljinom zida oko 3 mm odlicno radi posao . Mene je par coilover-a za s7 izasao 50 e . Jedino ponesi subler kada kupujes cevi , iznenadices se koliko su jajaste ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Ne, necu zadrzati zid od 7mm, naravno
.
Ti si praticno sam birao dimenziju, meni recimo ta od 52mm ne odgovara. Jedino sto mi je zadato i sto moram da pogodim jeste unutrasnji precnik od 50mm. Pa sta nadjem.
Obzirom da planiram da obradjujem i spolja i iznutra, trazim cev ciji je unutrasnji precnik nesto manji od 50mm, a spoljni veci od 58 da bi i nakon obrade imao dovoljnu debljinu zida.work in progress
Comment
-
-
Jbg , ja sam pravio pravi coilover , sa prednjim amortizerom od lade , ciji je precnik oko 45 mm . 2.5 mm debljine zida posle obrade je vise nego dovaljno ......zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-

Comment