Adjustable sleeve - podesive navlake za stelovanje coilovera
Collapse
X
-
-
Re: Adjustable sleeve - podesive navlake za stelovanje coilovera
To moze da napravi svaki strugar, 4 koamda ne bi trebalo da predju 50eur.
3SG(T)E EXPERT
MAN service
-
-
Auto je Corolla, sta drugo.
Amortizeri ce se tek kupuju, kao i opruge. Poenta je da ce to biti standardno, a pri tome znam potrebne precnike za ove navlake ukoliko se izradjuje na strugu pa bi bilo sjajno da dobijem info gde to (u Zemunu ?) moze da se uradi.
Hvalawork in progress
Comment
-
-
Originally posted by UzelacKontakt ?
najbolje da nadjes tu nekog strugara koji radi te sitne usluge, neki penzioner.....3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
Nasao sam majstora, vec se radi teh. crtez, jos da se nadje materijal.
Ima li neko ideju ? Treba mi debelozidna besavna cev unutrasnjeg precnika ~50mm.
Zvao sam Jeep, samo njih nasao na brzinu, imaju cev spoljnjeg precnika 60,3mm i debljine zida 7mm (znaci da je unutrasnji ~46,3mm) koja bi mi odgovarala uz malo vise skidanja materijala iznutra.
No, u Jeepu se sve prodaje na 6metara, nema smisla da bacim, pa cu potraziti dalje.
Hvalawork in progress
Comment
-
-
Sta ce ti cev debljine zida 7 mm?
Mislim da cev 52 mm sa debljinom zida oko 3 mm odlicno radi posao . Mene je par coilover-a za s7 izasao 50 e . Jedino ponesi subler kada kupujes cevi , iznenadices se koliko su jajaste ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Ne, necu zadrzati zid od 7mm, naravno.
Ti si praticno sam birao dimenziju, meni recimo ta od 52mm ne odgovara. Jedino sto mi je zadato i sto moram da pogodim jeste unutrasnji precnik od 50mm. Pa sta nadjem.
Obzirom da planiram da obradjujem i spolja i iznutra, trazim cev ciji je unutrasnji precnik nesto manji od 50mm, a spoljni veci od 58 da bi i nakon obrade imao dovoljnu debljinu zida.work in progress
Comment
-
-
Jbg , ja sam pravio pravi coilover , sa prednjim amortizerom od lade , ciji je precnik oko 45 mm . 2.5 mm debljine zida posle obrade je vise nego dovaljno ......zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
Comment