Ovako,na lageru imam sledece :Maserati biturbo SI 87' u ispravnom stanju,mada ga vec nekoliko godina vise ne vozim.Nezahvalan za voznju,previse div i tesko se da kontrolisati,bar meni ,vise ga ne volim
Mazda millenia S 1995 god. u ispravnom stanju( mada gubi pomalo vodu,najverovatnije dihtun glave) i kompletan motor od iste takve mazde (produvao jedan klip,pa sam nekako nasao drugi iz USA i menjao) i da automatik menjac je Mazda.Dalje komplet mehanika .znaci sve (havarisan) od BMW 745 IL 98 god. Ali posto smo dovezli drugi isti takav BMW iz USA i uspeli da za****mo malo motor (pregrejali ) stavio sam ovaj iz havarisanog u ovaj drugi.Znaci imam motor ali treba skidati glave...E menjac isto automatik .mislim ovaj koji imam sa havarisanog.
Ima previse kombinacija koje su mi u glavi , ali sada dileme su ovo: Motor maseratija (V6) bih malo doterao ,menajo turba i jos ponesto ...ali bih ga stavio u nekimanji auto sa prednjom vucom?? Problem koji menjac i koja karoserija?
Motor od mazde (V6 je )ista kombinacija ,znaci prednja vuca me zanima jos turbo .jedno, dve da pojaca malo superchargera..Ali ostaje isti problem,koji menjac i karoserija,ovaj njezin menjac automatic ne bih !
Treca varijanta BMW V8 motor 4,5l je ako se dobro secam. . . . e njega bih malo vise preradio i razmisljam ili dva turbo punjaca ili dva superchargera koje vec imam od mazdine motore . Njega bih u neku karoseriju od BMW 3 serije samo koja ? Ili ako je i po cene vecih prepravki izvodljivo ugurati ga u neki Porcshe 944 ? znam da Ameri stave neke osmake u njega....(Renegade Hybrids,na primer)
Ispada da sam u trilemi
posla se ne bojim,najvaznije ZNAM sta me ceka .vec sm dosta puta radio neke licne stvari,imam sav potreban alat naravno .dostupni su mi i masine ,drebong.freze a i ove za obrade blokova,radilica . . . . . novac nije problem ,iako se nebih previse razbacivao na estetiku.Imam odlicne veze u USA i Austriju (ako trebam nesto kupovati ) Pa molim svakoga ko ima nesto napisati oko ove moje trileme nek izvoli .necu sutra poceti sa radom,naravno ali kad razresim ove moje nedoumice ,uz vasu pomoc naravno , polako bih krenuo.Dosta delova vec imam , tako da kada odlucim koja varijanta .....
pozdrav !

Ima previse kombinacija koje su mi u glavi , ali sada dileme su ovo: Motor maseratija (V6) bih malo doterao ,menajo turba i jos ponesto ...ali bih ga stavio u nekimanji auto sa prednjom vucom?? Problem koji menjac i koja karoserija?
Motor od mazde (V6 je )ista kombinacija ,znaci prednja vuca me zanima jos turbo .jedno, dve da pojaca malo superchargera..Ali ostaje isti problem,koji menjac i karoserija,ovaj njezin menjac automatic ne bih !
Treca varijanta BMW V8 motor 4,5l je ako se dobro secam. . . . e njega bih malo vise preradio i razmisljam ili dva turbo punjaca ili dva superchargera koje vec imam od mazdine motore . Njega bih u neku karoseriju od BMW 3 serije samo koja ? Ili ako je i po cene vecih prepravki izvodljivo ugurati ga u neki Porcshe 944 ? znam da Ameri stave neke osmake u njega....(Renegade Hybrids,na primer)
Ispada da sam u trilemi

pozdrav !
Comment