Ne vidim dobro na slici.. Da li je ono na čelu klipa otisak zaptivača i da li su oni zarezi od ventila standardni, to jest tako treba da ima mesta ili je otisak udarca ventila?
Dijagnostika greske: Klipnjaca kroz blok, zasto?
Collapse
X
-
-
brick >>> gasi gorivo
dora >> otisak je od udarca u ventile i ivicu svere glave , ne od digtunga vec glave
dfast >>>korektan zakljuchak, ali? Ostaje ono ali, zasto se samo taj sraf otpustio .. ima li sta na shemi iuljanog kola sto bi moglo da ukaze na neku anomaliju u konstruckiji?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ostaje ono ali, zasto se samo taj sraf otpustio .. ima li sta na shemi iuljanog kola sto bi moglo da ukaze na neku anomaliju u konstruckiji?
Comment
-
-
Ono sto ja vidim to su dva voda koja podmazuju lezaje onih dveju osovina gore i to sa srednjeg tj treceg lezeceg lezaja radilice. Moguce je da to stvara pad pritiska bas na trecoj klipnjaci ali bi po tome i cetvrta bila jos ugrozenija.
Comment
-
-
Cuo se samo jedan TAK u naletu na 6800 obrtaja u 3coj brzini bez menjanja brzine...
p.s. Samo sam bio u autu nisam vozio
p.s.s. Ajde Boco, bez offaSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Dr Boca >> Saabo ti je rekao kako je bilo.
Vujke >> Jupps , slonu jedan (mislim na memoretski blok)
IvanT & dfast >> U normalnim uslovima kad je sve u redu nema problema od napomenutih tacaka sa vashe strane, medjutim, uzrocnik svega je greska izazvana u jednom delu u sistemu podmazivanja..
Sta mislite, kojem?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Comment