Izmenjao sam na 155 1.8TS komplet izduvni sistem i umesto katalizatora i tri lonca, sada idu samo dva freeflow. Naravno na insistiranje da mi treba tishi sistem, odgovoreno je "Nema problema", ALI, sistem je izrazito glasan (za duzhe putovanje), a shto se tiche performansi, osetno je da bolje vuche.
Josh par interesantnih zapazhanja sistem je ZNATNO glasniji na nizhim obrtajima pod opterecenjem, nego na visokim...
Eh sad, poredeci ponudu iz Supersprinta, odmah se vidi da postoji josh jedan lonchic koji zamenjuje katalizator i verovatno dosta rezhe samu buku + dva lonca koja su verovatno freeflow.
Evo izgleda sistema:
Umesto kat-a:

Srednji:

Zadnji:

Dakle sa motora ide izduvna (fabrichka 4-2-1).
Poshto planiram i dalje da eksperimentishem, zanima me par stavki:
Da li su svi Supersprint lonci freeflow?
Koja je ochekivana zapremina ovog malog lonchica koji zamenjuje kat?
Takodje, njegova izrada, punjenje itd (predpostavljam da je on totalno prazan i da ima funkciju gashenja plamena)..?
Thx, javljam rezultate kad nastavim dalje...
Josh par interesantnih zapazhanja sistem je ZNATNO glasniji na nizhim obrtajima pod opterecenjem, nego na visokim...

Eh sad, poredeci ponudu iz Supersprinta, odmah se vidi da postoji josh jedan lonchic koji zamenjuje katalizator i verovatno dosta rezhe samu buku + dva lonca koja su verovatno freeflow.
Evo izgleda sistema:
Umesto kat-a:

Srednji:

Zadnji:

Dakle sa motora ide izduvna (fabrichka 4-2-1).
Poshto planiram i dalje da eksperimentishem, zanima me par stavki:
Da li su svi Supersprint lonci freeflow?
Koja je ochekivana zapremina ovog malog lonchica koji zamenjuje kat?
Takodje, njegova izrada, punjenje itd (predpostavljam da je on totalno prazan i da ima funkciju gashenja plamena)..?
Thx, javljam rezultate kad nastavim dalje...
Comment