Pitao je ortak sa Accordom TypeS Deltu da li gubi garanciju ako stavi ishta na kola, ukljuchujuci i zadnji lonac i chip i koliko se secam rekli su mu da gubi. Medjutim nashao sam mu 2 zadnja lonca istog oblika samo veci Fi i ne znam da li su zanemarili ili nisu ni provalili ali i dalje ima garanciju.
Drugo chip se ne vidi na motoru, ali itekako moze da se "provali" na servisu, ako bi kojim sluchajem morali da ukache neki dataloger provalili bi da fuel trims nisu stock, ili shta god da drugo promene tim chipom ostavice neki trag sigurno.
Turbo sine, turbo
ali na zalost ne ovde, shtedi ti pare pa na leto svrati do Atine, ima jedna mala radnjica mislim da se zove Daras development, ostavish auto, ostavish kesh, vratish se po auto za par dana i shishtish do kuce sa osmehom.
U Srbiji shta sam video od N/A to Turbo konverzija sve su kucna radinost, believe me, i know.
Drugo chip se ne vidi na motoru, ali itekako moze da se "provali" na servisu, ako bi kojim sluchajem morali da ukache neki dataloger provalili bi da fuel trims nisu stock, ili shta god da drugo promene tim chipom ostavice neki trag sigurno.
Turbo sine, turbo

U Srbiji shta sam video od N/A to Turbo konverzija sve su kucna radinost, believe me, i know.

Comment