Tuning za Civic Type S 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cepa D
    CBC Senator
    • 28.09.2005
    • 242
    • Cerak

Pitao je ortak sa Accordom TypeS Deltu da li gubi garanciju ako stavi ishta na kola, ukljuchujuci i zadnji lonac i chip i koliko se secam rekli su mu da gubi. Medjutim nashao sam mu 2 zadnja lonca istog oblika samo veci Fi i ne znam da li su zanemarili ili nisu ni provalili ali i dalje ima garanciju.
    Drugo chip se ne vidi na motoru, ali itekako moze da se "provali" na servisu, ako bi kojim sluchajem morali da ukache neki dataloger provalili bi da fuel trims nisu stock, ili shta god da drugo promene tim chipom ostavice neki trag sigurno.
    Turbo sine, turbo ali na zalost ne ovde, shtedi ti pare pa na leto svrati do Atine, ima jedna mala radnjica mislim da se zove Daras development, ostavish auto, ostavish kesh, vratish se po auto za par dana i shishtish do kuce sa osmehom.
    U Srbiji shta sam video od N/A to Turbo konverzija sve su kucna radinost, believe me, i know.
    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• HEBPEME
      CBC Član
      • 06.02.2008
      • 11
      • Beograd

...

@Vujadin:

U pravu si definitivno. Ta lamela nije za svakodnevnu voznju po gradu i to po guzvi i shpicu Bilo bi vece mucenje nego zadovoljstvo. Odustajem od Sinter lamele. Garanciju ne treba izgubiti ako nije bas vredno toga. Jbg

@Trio driver:

To za K&N sigurno hocu da uradim, a i izduv je takodje dobra opcija koliko kapiram.

@V-Tec:

Jeste, to je taj Typhoon kit. Receno mi je da je odlican. Ne znam nikoga ko ga ima, pa da mogu iz prve ruke da cujem utiske i realno poboljsanje u performansama, ukoliko je primetno. Cuo sam da generalno K&N filteri sochno nasviraju zvuk automobila Ali, jesi li siguran da nista vise ne bih postigao stavljanjem celog ovog kit-a jer navodno taj cold air intake sistem prvenstveno znatno hladi vazduh koji ide u motor, siri usis povecava kolicinu vazduha a filter sve to moze da isprati jer je veliki i navodno mnogo je bolje staviti ceo kit nego samo filter. Znas li nesto vise o tome?

@Cepa D:

Rado cu ja da stedim pare i, sticajem okolnosti, na leto treba da idem u Grcku kolima ali opet to sigurno ima da izadje jako skupo. Mislim da mi je neko na forumu ovde napisao da bi me sve ovo zezanje sa turbinom, chip tuningom, izduvom i sl. kostalo mozda i 5000 Eur. A to mi je trenutno previse. Da sad imam 5000 Eur, prodao bih svoj 4 meseca star Type S kupio bih 9 meseci star iz Nemacke Pa zar ne?

Ziveli

Comment

• jevtic
        CBC Senator XXL
        • 26.11.2006
        • 729
        • beograd

@cepa D

ajd ostavi neki link za daras development. na engleskom ako ima.
        ex - fabia 1.9 tdi
        golf 2.0 tfsi

Comment

• Cepa D
          CBC Senator
          • 28.09.2005
          • 242
          • Cerak

sluchajno se setih njih jer sam im nashao garazu, dosta se reklamiraju po Grchkim chasopisima, radili su turbo konverzije od 1.2 punta ili 1.3 yaris-a do V8 ludnica. Ali nije link na engleskom.

@nevreme: pazi, ne moze to da se kaze 5000e, moze da bude da postoji kit za tvoj motor (sa svim potrebnim delovima i nekom manjom/jeftinijom turbinom) od 2000-2500e i da ti neko to napakuje za lupam 300-500e, furash mali boost ali shta cesh, 5000e verovatno je mislio na farijantu sa klipovima/klipnjachama. On the other hand za 2500e mozesh da kupish samo turbinu tako da je rachunica dosta varijabilna u odnosu na shta ti hocesh, koliko povecanje u snazi.
          NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• Shakal
            CBC Član
            • 08.02.2008
            • 98
            • Beograd

primate maloletnike u nedelju??

jel ce biti nesto specijalno u nedelju ili....?
            Brz si kol'ko imas kesha...

Comment

• shone190
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2004
              • 1877
              • Beograd
              • Dodge Charger 8.1l

Sve u svemu, batali zajebanciju sa tim autom (budzenjem motora) ako ti nije do bacanja para...

Comment

• Shakal
                CBC Član
                • 08.02.2008
                • 98
                • Beograd

pa izgleda da nije,da jeste,ne bi uzeo type s nego r.ali dobro

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Jedno pitajnce : da li da stavljam Motul ulje kad dodje vreme za servis? Vecinom ga hvale...
                  Obavezno, ali raspitaj se tacno koja gradacija i koja oznaka motula bi najbolja bila za tvoj motor.

@ Shakal, primamo
                  Power of dreams !!!

Comment

A tek maloletnice...

primate maloletnike u nedelju??

Comment

• Shakal
                      CBC Član
                      • 08.02.2008
                      • 98
                      • Beograd

mozda navratim

Comment

• Shakal
                        CBC Član
                        • 08.02.2008
                        • 98
                        • Beograd

@ HEBPEME
                        Mi svi dosli,tebe nema!!!

Comment

Ali je bio ..........

Comment

• Shakal
                            CBC Član
                            • 08.02.2008
                            • 98
                            • Beograd

pa R je dosao da bi se uporedio sa S,ali ovaj nije dosao.hehe

Comment

• HEBPEME
                              CBC Član
                              • 06.02.2008
                              • 11
                              • Beograd

Zdravo svima

Nazalost, nisam bio u mogucnosti da svratim u nedelju jer sam ceo dan bio na svadbi nakon koje nisam bio u stanju da se bezbedno dovezem do Banjice

Bilo kako bilo, mislim da ne treba da cackam nista oko svog auta sem K&N onog usisnog kita i filtera. Skupljacu novac, pa kroz neko vreme verovatno ima da izbunarim polovni type R za neku razumnu cifru. A kad uzmem ...

Inace, nisam znao da treba da poredimo moj Type S i taj koji je dosao u nedelju...pa nije valjda poenta da se blamiram

Aj ziveli

Comment

• BGILLEGAL
                                CBC Senator XXL
                                • 22.05.2006
                                • 653
                                • Beograd

Sto bi ja voleo da sam u tvojoj kozi i da se blamiram

Comment

Working...
                                X