@HEBPEME - Zasto bi se blamirao,imas slabiji auto pa sta??!!
Niko ne misli da te na Banjici ponizava,vec da drugarski uporedimo S i R .
To je samo evolutivno korak, u sustini su oni dosta slicni, ali opet i razliciti..
Ista je osnova, ostalo su razlike...
Inace, decko bas voli Hondu, pricali smo na telefon 45 minuta, i mislim da imamo jednog novog HCS clana..A i cale mu vozi CRV iCTDI, pa da vrbuje i caleta..
Trio je u pravu - imate novog HCS clana. Ove nedelje se uclanjujem.
I tacno je da sam ga gusio 45 min tel. ali mi je bilo zanimljivo da cujem puno zanimljivih stvari o aktivnostima, klubu, tuningu i slicno
Ove nedelje opet nisam uspeo da svratim na Banjicu ali za 7 dana - eto me
Juce sam na semaforu stao i ugledeao preko puta u suprotnom smeru novi ! Crven i besan...odusevio sam se! Moj Type S kad poraste, ima da bude isti takav
@Kabi:
Ako ti nije tesko, raspitaj se za taj gril da li moze da se bez problema montira na postojeci branik Type S fabricki ili mora da se menja sve, jer Trio nije bio siguran. Unapred hvala
Ako ti nije tesko, raspitaj se za taj gril da li moze da se bez problema montira na postojeci branik Type S fabricki ili mora da se menja sve, jer Trio nije bio siguran.
Cekam konacan odgovor, pa vam javljam..
@HEBPEME: Jel bi mogao da slikas tvoj gril izbliza?Bocno i od napred, pogotovo deo gde ulazi u branik, kao i gde se sastavlja sa farovima?
Odlican sajt za ljubitelje i vlasnike novog civic-a. Registracija obavezna.
Spisak potrebnih delova (skinuto sa civinfo)
Nr 1. 71121-SMT-E01 = Grill Mesh.
Nr 2. 71122-SMT-E01ZA = Grill Mesh holder.
Nr 4. 7500-SMT-E00 = RED Honda "Type-R" Badge, or the type of Honda badge you like.
Nr 3. 71125-SMG-E00 = Cover, right top on the pic is only the cover for the hole thing, you can use the one you got.
I bought this one, it was exactly the same as the one i had so i am sure.
NAJZAD sam dobio odgovor od Delte - nosac grila - 5.000, gril - 13.000, crveni znak kao na - 4.000. Na sve ovo ide 18% PDV. I za montazu su rekli do 1.500. Znaci ukupno oko 27.000 (oko 320 Eur). I nije malo para za face lifting
Ako neko ima alternativni izvor Hondinih delova, neka napise cene
NAJZAD sam dobio odgovor od Delte - nosac grila - 5.000, gril - 13.000, crveni znak kao na - 4.000. Na sve ovo ide 18% PDV. I za montazu su rekli do 1.500. Znaci ukupno oko 27.000 (oko 320 Eur). I nije malo para za face lifting
Ako neko ima alternativni izvor Hondinih delova, neka napise cene
Poz
Tu su i negde moje cene, koliki im je rok isporuke?
Imam jos jednu opciju, Austriju, 2-3 nedelje rok isporuke, ali su dosta skuplji...Jednostavno, cene se formiraju po snazi trzista, takva je i ovde situacija.
Najbolje je da uzmes kod njih, jeftinije ne mozes proci..
da se malo nadovežem na temu pošto imam 8 generaciju....
prednost je što možeš staviti kompletan body kit od -a ako imaš neku od njgovih boja de nemoraš naknado lakirati i kao što je micro napisao ono ti treba i u mađarskoj ti je cijena ovakva
ali ako neželiš crveni znak naprijed možeš staviti i sreberni od Honde City i on je u mađarskoj oko 14€, a ovo je broj... 75700-SEL-305....i gril od -a ide bez problema na 5 vrata ili Type S-a...
inače možeš i stražnja svijetla staviti od -a na sve modele 8 generacije, ali je problem što nema na istim pozicijama maglenke iza ako Type S ili 5 vrata....
inače ona srednja linija (prozirna kod -a, crvena kod Type S-a) je u mađarskoj oko 260€ i ovo je broj 33701-SMT-E01
i još jedna stvar je da se na svim modelima crveni znak iza može zamjeniti crnim od novog CRV-a (CRV-ov stražnji znak), ali je mali problem izvaditi postojeći....
za žmigavce ako misliš stavljati od -a kao kod mene naruči od banzai tuninga kao što je Kabi napisao jer sam ja od njih napisao i sve na njima piše kao i na orginalima i jeftiniji su...mene su došli oko 178€ sa carinom i dostavom dok u hondi koštaju oko 280€....
što se tiče stražnjeg spojlera on je u hondi kolko znam preko 600-700€, pa je ovaj iz banzai tuninga jako povoljan, a i kod nas mogu ja nabaviti u orginala boji -a za nekih 400-500€ (bilo koju od boja)....
ovo je Type S od kolege sa foruma ( grill + spojler + lakirane plastike)
grill sa srebrenim znakom i stražnji dio (svjetla) od -a i ispod umjesto crvenog crni znak
Comment