Tuning za Civic Type S 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • V-Tec
    CBC Senator XXL
    • 30.06.2006
    • 1615
    • Beograd
    • '89 Civic d16a6

Stvarno, sto bi, kad se zna koji je bolji...
    shuto-expressway.com

Comment

Originally posted by Jesse Jane
      @HEBPEME - Zasto bi se blamirao,imas slabiji auto pa sta??!!
      Niko ne misli da te na Banjici ponizava,vec da drugarski uporedimo S i R .
      To je samo evolutivno korak, u sustini su oni dosta slicni, ali opet i razliciti..

Ista je osnova, ostalo su razlike...

Inace, decko bas voli Hondu, pricali smo na telefon 45 minuta, i mislim da imamo jednog novog HCS clana..A i cale mu vozi CRV iCTDI, pa da vrbuje i caleta..

Comment

• HEBPEME
        CBC Član
        • 06.02.2008
        • 11
        • Beograd

Pozdrav svima!

Trio je u pravu - imate novog HCS clana. Ove nedelje se uclanjujem.
        I tacno je da sam ga gusio 45 min tel. ali mi je bilo zanimljivo da cujem puno zanimljivih stvari o aktivnostima, klubu, tuningu i slicno
        Ove nedelje opet nisam uspeo da svratim na Banjicu ali za 7 dana - eto me

Juce sam na semaforu stao i ugledeao preko puta u suprotnom smeru novi ! Crven i besan...odusevio sam se! Moj Type S kad poraste, ima da bude isti takav

@Kabi:

Ako ti nije tesko, raspitaj se za taj gril da li moze da se bez problema montira na postojeci branik Type S fabricki ili mora da se menja sve, jer Trio nije bio siguran. Unapred hvala

Ziveli

Comment

Re:

I tacno je da sam ga gusio 45 min tel.
          Nisi me gusio, ja bih mogao o Hondi jos toliko..

Ako ti nije tesko, raspitaj se za taj gril da li moze da se bez problema montira na postojeci branik Type S fabricki ili mora da se menja sve, jer Trio nije bio siguran.
          Cekam konacan odgovor, pa vam javljam..

@HEBPEME: Jel bi mogao da slikas tvoj gril izbliza?Bocno i od napred, pogotovo deo gde ulazi u branik, kao i gde se sastavlja sa farovima?

Comment

• micro
            CBC Član
            • 09.01.2006
            • 11
            • Geteborg, Swe

Da se ne cimate za dz..

ima ljudi koji su to vec odradili i opsirno pisali o tome.
            http://www.civinfo.com/forum/how/6088-h ... grill.html

Odlican sajt za ljubitelje i vlasnike novog civic-a. Registracija obavezna.

Spisak potrebnih delova (skinuto sa civinfo)

Nr 1. 71121-SMT-E01 = Grill Mesh.
            Nr 2. 71122-SMT-E01ZA = Grill Mesh holder.
            Nr 4. 7500-SMT-E00 = RED Honda "Type-R" Badge, or the type of Honda badge you like.

Nr 3. 71125-SMG-E00 = Cover, right top on the pic is only the cover for the hole thing, you can use the one you got.
            I bought this one, it was exactly the same as the one i had so i am sure.

Pozdrav,
            micro
            A onda - Honda

Comment

• HEBPEME
              CBC Član
              • 06.02.2008
              • 11
              • Beograd

Pozdrav svima,

NAJZAD sam dobio odgovor od Delte - nosac grila - 5.000, gril - 13.000, crveni znak kao na - 4.000. Na sve ovo ide 18% PDV. I za montazu su rekli do 1.500. Znaci ukupno oko 27.000 (oko 320 Eur). I nije malo para za face lifting

Ako neko ima alternativni izvor Hondinih delova, neka napise cene

Poz

Comment

• level3
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2006
                • 857
                • BGD, V.B. Karaburma

Mislim da takvu vrstu delova neces naci u alternativi

U pitanju su novi modeli i isporucuju se iskljucivo u ovlascenim Honda prodavnicama, dilera...
                www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

Originally posted by HEBPEME
                  Pozdrav svima,

NAJZAD sam dobio odgovor od Delte - nosac grila - 5.000, gril - 13.000, crveni znak kao na - 4.000. Na sve ovo ide 18% PDV. I za montazu su rekli do 1.500. Znaci ukupno oko 27.000 (oko 320 Eur). I nije malo para za face lifting

Ako neko ima alternativni izvor Hondinih delova, neka napise cene

Poz
                  Tu su i negde moje cene, koliki im je rok isporuke?
                  Imam jos jednu opciju, Austriju, 2-3 nedelje rok isporuke, ali su dosta skuplji...Jednostavno, cene se formiraju po snazi trzista, takva je i ovde situacija.

Najbolje je da uzmes kod njih, jeftinije ne mozes proci..

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

A tema se zove Tuning... znači strašno .

Comment

• Cepa D
                      CBC Senator
                      • 28.09.2005
                      • 242
                      • Cerak

Upravo. Lako chovek zastrani. Take me for an example.
                      NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• ante00
                        CBC Član
                        • 15.04.2007
                        • 14
                        • Zagreb

da se malo nadovežem na temu pošto imam 8 generaciju....

prednost je što možeš staviti kompletan body kit od -a ako imaš neku od njgovih boja de nemoraš naknado lakirati i kao što je micro napisao ono ti treba i u mađarskoj ti je cijena ovakva

71121-SMT-E01 = Grill 66€
                        71122-SMT-E01ZA = Grill holder 168€
                        7500-SMT-E00 = RED Honda "Type-R" Badge 50€....

ali ako neželiš crveni znak naprijed možeš staviti i sreberni od Honde City i on je u mađarskoj oko 14€, a ovo je broj... 75700-SEL-305....i gril od -a ide bez problema na 5 vrata ili Type S-a...

inače možeš i stražnja svijetla staviti od -a na sve modele 8 generacije, ali je problem što nema na istim pozicijama maglenke iza ako Type S ili 5 vrata....

inače ona srednja linija (prozirna kod -a, crvena kod Type S-a) je u mađarskoj oko 260€ i ovo je broj 33701-SMT-E01

i još jedna stvar je da se na svim modelima crveni znak iza može zamjeniti crnim od novog CRV-a (CRV-ov stražnji znak), ali je mali problem izvaditi postojeći....

za žmigavce ako misliš stavljati od -a kao kod mene naruči od banzai tuninga kao što je Kabi napisao jer sam ja od njih napisao i sve na njima piše kao i na orginalima i jeftiniji su...mene su došli oko 178€ sa carinom i dostavom dok u hondi koštaju oko 280€....

što se tiče stražnjeg spojlera on je u hondi kolko znam preko 600-700€, pa je ovaj iz banzai tuninga jako povoljan, a i kod nas mogu ja nabaviti u orginala boji -a za nekih 400-500€ (bilo koju od boja)....

ovo je Type S od kolege sa foruma ( grill + spojler + lakirane plastike)

grill sa srebrenim znakom i stražnji dio (svjetla) od -a i ispod umjesto crvenog crni znak

Comment

• HEBPEME
                          CBC Član
                          • 06.02.2008
                          • 11
                          • Beograd

Pozdrav svima,

@Bane: U pravu si, ja sam skrenuo sa teme. Jbg, desava se

@Ante: Hvala puno na informacijama, savetima i cenama. Mozda cu uskoro ici do Madjarske pa mogu da pogledam na licu mesta.

Poz svima

Comment

Working...
                          X