kako se sređuje Punto GT
Collapse
X
-
Glava motora sa izd.ventilima 39mm,kovani klipovi,kov.klipnjace,zamajac olaksan,sinter-karbon lamela,GT2554R,power boost ventil+seb4 chip+veca pumpa+270cc dizne od PowerOnTheRoad,katalizator napolje,sr.lonac napolje itd,itd,itd....to ti je ono glavno,ima jos sitnih gluposti
pardon usis 39mm
-
-
Originally posted by POTRGlava motora sa izd.ventilima 39mm,kovani klipovi,kov.klipnjace,zamajac olaksan,sinter-karbon lamela,GT2554R,power boost ventil+seb4 chip+veca pumpa+270cc dizne od PowerOnTheRoad,katalizator napolje,sr.lonac napolje itd,itd,itd....to ti je ono glavno,ima jos sitnih gluposti
Ja sam rodio mečku da nađem npr. crevo od turba koje ide preko dekla bregaste,ili npr. zadnje kočione čeljusti,a o ostalom da ne govorim.
Podeli sa nama ostalima ako imaš kvalitetan izvor delova,please.
Comment
-
-
Na zalost jos nije krenulo-95% delova je tu,glava motora stize za koji dan.Medjutim desio se peh(nesporazum) i izduvna grana nije odgovarajuca,kanali su 26mm umesto 28mm. To cudo se pravi barem 10-14 dana pa dok dodje...Nazalost zbog mesta na kome se nalazi nemam nameru da stavljam serijsku gr. bi je skidao ponovo,bzv... U svakom slucaju prvo ide limarski deo i pakovanje 8jx17" u malog punta.. Kad pocnem,otvaram temu sa svim novinama iz nedelje u nedelju..
hvala i pozz
Comment
-
-
www.powerontheroad.org Ne bih da ih hvalim ali moramOni su ti medju tri tjunera za Fiat na planeti -zato su malo skupi.Drugo tvoj HGT je serijski koliko znam.Vidi i kontaktiraj ih.Moj ti je savet da ipak ides na neke jeftinije varijante,jel pravi Supersprint to sto tebi treba?
Comment
-
-
Comment