Najnovije fotog. prednje+zadnje osovine..Dakle nije (kao sto se vidi) ni 195/40/17 *** 8jx17" napred neki bauk,sve to moze lepo da se upakuje a da ne kaci ni u extremu.Normalno ja bih da ga vozim pa ce ostati otprilike na ovoj visini napred i jos -20mm pozadi.. Narednog pon. krecu radovi na motoru!
mala zujalica polako ali sigurno postaje azdaja,hihi.
jedva cekam da vidis face nekih napaljenjaka u caletovoj mecki kad ih ostavis "iz mesta"...tek se onda lepo osete kao po..sani,hihi
svaka cast samo napred i polako
pozdrav
Mnoge je on ostavljao u prasini Zna vasavaz kakva je to brusilica. Najsladji su mu : Golf GTI i VR6,saxo VTS,Megan Sport,Clio Williams itd.. Jedan veliki "respect" Hondama ali docice i one na red
Auto je stvarno EXTRA... Ovaj intercooler mu bas dolazi do izrazaja, stavi mu neki otvoreni branik...da se lepo vidi sta je iza njega.. a i radi bolejg hladjenja.. Ma ZMAJ!
Kako li ti vozis sa ovakvim profilom po nasim ulicama meni nije jasno!?
LuD si,a to pozdravljam!
Jel vidis Vuce kolike felne gura, i to slabiji motor od tvog? jaaao... Kazem ti na 1.5 dCi-u nije bilo problema,a kod tebe se toliko oseca... Nego to je kad covek nece da prizna da je sporiji od VTS-a pa izmislja razloge!
Nego, kad se vec uvatih vts-a, koga si odrao od "nasih"? I pravo da ti kazem, bas si me zapanjio kad si naveo da je odran i clio williams, to mi je bas tesko da poverujem, jedino ako ga je vozac stedeo ili je vozio na pola gasa, a ti mislio da se trkate! hehehe Ja dok sam vozio clia, sanjao sam o williamsu kao vi o delti...
Moze da se vozi s profilom 195,nije prob. Saxo VTS nije los mali zvrk ali je spor. Ja nisam kriv sto su ulice u Bg. kratke i aut. se kidaju na malim rastojanjima . Mene na otvorenom auto- putu obilaze i TDI,nije sramota to priznati..
Comment