Sad ne znam kome da verujem, ali bilo bi lepo da si ti Munjosije u pravu, samo ne znam kako si ti dosao do tog podatka a kako M-power ?
Voleo bih da mi neko do kraja objasni tako da se ne opterecujem sa dihtunzima vise
Hvala unapred !
Sad ne znam kome da verujem, ali bilo bi lepo da si ti Munjosije u pravu, samo ne znam kako si ti dosao do tog podatka a kako M-power ?
Voleo bih da mi neko do kraja objasni tako da se ne opterecujem sa dihtunzima vise
Hvala unapred !
Da ne bude zablude, sad sam pogledao u EPC, evo podataka za tvoj auto po broju sasije koji si mi dao:
Honda Civic 1.4i, napravljena u trecem mesecu 1998, motor D14A4, manuelni menjac, evropsko trziste, i da, TVOJ auto ima 75 ks, tako da slobodno mozes da dodas kes za dyno merenje...
zato sto bi d14a4 trebao biti od 66 a d14a3 od 55 kw........
edit: evo nasao sam iz hondinog epc-a.....
problem je sto se preklapaju brojevi sasija za jedan i drugi model.....moze se provaliti po tome gde je prodavan, samo sto ne mogu da se setim kako idu ovi area codovi......kg i ke.....
Hvala svima na trudu a posebno Timotiju koji je sve razuverio ovim dokumentom, svaka cast, a meni je odagnao razmisljanja oko toga. Elem, u auto dati iz 2005 koju imam na srpskom lepo stoji da je D14A4 od 66 kw a D14A3 je od 75 kw.
Pozdrav
Slika koju vidite stoji u savkom EPC-u, tako da se to da odmah zakljuciti, jedino je problem kod Honde sto je ona sve to skenirala, umesto da ima lepo u elektronskom obliku da stoji..
Mazda, a pogotovo svi programi koji rade u Microcat-u, su majka...
Comment