kako da opišem ono na šta mislim...stežeš, stežeš i kad si stegnuo dovoljno, a on samo nastavi da se vrti bez da prenosi silu na šraf...
Kako god, ostaje mi da kupim i jedan set "gedora"...(ne moraju obavezno da budu Gedora)
Ne, škljocne i ima mali mrtav hod ali onda možeš i dalje da zavrćeš. nije komplikovano.
Što se kupovine tiče, to je nekad bilo skupo ko ona kajgana, kao i prave gedore. Danas to verovatno nije tako skupo, ali ti savetujem da ipak samo pozajmiš od nekog.
[
Verovatno si mislio na 250Nm odnosno 25kg.Jer 250kila je ne moguce .
Moguće, matica drži ceo sklop glava-cilindar za blok. 16 cilindara svaki posebno za sebe, nema klasičnog bloka, samo kao postolje za radilicu.
Pojenta je u reduktoru, ameri napravili multiplikator, pa ti stežeš 10 a on na 120, što bi reklo puta 12
Na onim manjim lokomotivam se steže na 120 kila, tamo nema multiplikatora pa onda poluga od 3 metra, nas trojica ili četvorica, pa kad počne karakteristično da kvrcka to je to
kada se vec pominju kilo kljucevi mene zanima gde ima da se kupi kilo kljuc za opseg 10-50Nm (ili slicno) za radove na motoru sa aluminijumskim delovima.
znaci neki mali, moze i 3/8 inca glava u opsegu 1-5 kila, i da nije neki no name vec da je kalibrisan.
Luka, alat koji ja imam je za vece obrtaje. I busilica mu je spora. Verovatno ces zavrsiti posao i sa tim, ali ako bude trebalo pozajmices busilicu.
Imam ja da ti dam i kilo kljuc. Srafove najbolje da kupis nove. Imas na bubanj potoku. Zameni sve.
Brick, na bubanj potoku ima i kilo kljuceva. Pojavljuje se par ljudi koji prodaju kvalitetan alat. Ako nemaju takav mozda mogu da nabave.
Treba da napravimo jedan cannonball izlet na bp
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Brick, na bubanj potoku ima i kilo kljuceva. Pojavljuje se par ljudi koji prodaju kvalitetan alat. Ako nemaju takav mozda mogu da nabave.
a gde im je radnja/prodavnica. mislim gde moze da se kupi alat, neka adresa ili telefon ?
ono nije da mene zanima prica sa ljudima, ali nemam vremena za to pa bih radije bez mnogo cekanja i price neka prodavnica u kojoj to standardno drze nekoliko modela, isporuka odmah za pare odmah.
Comment