moze jedno pitanje?...
posto vidim da se 206 mnogo razume u nitro i turbo sys.
da li bi ti 206 mogao da ugradis nitro na golf 4 tdi?posto to znas da uradis precizno!i koliko bi kostalo to?
znaci ja ti doteram samo golf 4 tdi(nista crveno) serisko sve... i ti sa tvojim delovima(tj. narucenim) ugradis,nastelujes ili sta vec...da radi full
sa povecanjem snage oko 50%.znaci koliko bi to kostalo?
hvala unapred!
U bre, a sta bi s onim da je preporucljivo do 30 posto snage da se ne bi skratio vek motora?
A za 1500 evra ne bi mogao nigde da ubudzi tih 50 posto snage vise tako da je to to
U bre, a sta bi s onim da je preporucljivo do 30 posto snage da se ne bi skratio vek motora?
A za 1500 evra ne bi mogao nigde da ubudzi tih 50 posto snage vise tako da je to to
Koliko si siguran u to???
Pa nisam bas 100 posto siguran sto se tice dizela, ali sam poprilicno siguran za benzinaru da ne moze pa sam se vodio primerom benzinskog motora ali opet ti si najbolji primer za dizel, mislim na podizanje snage, ali nisam ulazio koliko to kosta
Mozes da chipujes dizela i natovaris mu gomilu N2O i za jedno 500-600 evra. A isto to mozes da uradis i za jedno 2000. Na prvi pogled nema razlike osim u ceni, ali ko u ta dva razlicita pristupa ne vidi NIJEDNU drugu razliku osim one u $$$, onda definitivno o ovoj skupljoj ne treba ni da razmislja jer ne kapira neke stvari.
The difference between men and boys is the price of their toys
Mozes da chipujes dizela i natovaris mu gomilu N2O i za jedno 500-600 evra. A isto to mozes da uradis i za jedno 2000. Na prvi pogled nema razlike osim u ceni, ali ko u ta dva razlicita pristupa ne vidi NIJEDNU drugu razliku osim one u $$$, onda definitivno o ovoj skupljoj ne treba ni da razmislja jer ne kapira neke stvari.
To sto si napisao stoji. ali za 50% dobitka bacati 2000e je previse kad sa malo nategnutim chipom mozes dobiti isto to ali za 10-ak puta manju cenu.
Primer kako dizeli trpe mnoooooogo nitra su leoni koji su napucani na 200ks bez nitra i svaki od nih ima po jos 200-tinak konja, jedino sto nemaju neke preterano dobre rezultata(13.4 na 400m).
Samo jos jednu stvar da kazem shakalu je ta da ako nema nameru da ide na trke nego hoce da puca nitro u gradu je ta da to ne chini jer ulica nije pravo mesto za tako nesto i lako se desi da te ponese ubrzanje a mesta za kocenje nema(potvrdjeno na licnom primeru, ali sam hvala bogu stao na vreme).
Comment