Uslov da nešto radim je bio da sem paljenja ostane sve original ali jednostavno nemam odgovarajući IC da bi se ubudžio izmedju klime i branika a onda bih morao seći unutrašnje blatobrane zbog cevi i imati dosta oštrih krivina za vazduh pa je na kraj uteška srca rastavljeno sve i ispremeštano uz najmanju štetu. Spoljnji izgled mora ostati apsolutno original i to me svi psuju ali nemarim
Injektori su 350cc i to sam preradio još prošle godine kad je bio pokušaj ovoga i sve rastavljeno pa sam stavio 240cc da bi vozio normalno, sad idu ovi od 350cc. Rail donator je od TS-a i preradjen za ovu glavu. Pošto su stare dizne niskoomske i specifične, moralo se napraviti i sedište za standardne dizne u prirubnici koja ide na glavu. Grana je napravljena tako da je navarena jedna stara prirubnica i onda odsečene cevi na pravu dužinu, tako da je ostalo original do glave a od guma je drugo. Sa nosačima to stoji kako treba.
Treba da stigne jedan ovakav turbo pa će biti malo brži odziv...
Ide na to sve VEMS i drugi turbo i ako sve proradi računam da ću smeti stisnuti pun gas a da nemam rezervni dihtung glave u džepu :yahoo:
Bobine BMW, venac za remenicu radilice uzet sa TS motora i stavljen na original remenicu...
Idemo dalje
Comment