Originally posted by monkey
M3 projekat
Collapse
X
-
Ooooo lepo, hvala, odabrace se vec nesto
Nego, pitanjce, ove felne sto sam nasao, jesu odlicne ali imaju jednu malu, uslovno receno, manu - sve 4 su 8.5J.
Sto u prevodu znaci da napred mogu da namontiram, recimo, 225/40/18. Pozadi sam razmisljao o 255/35/18, ali ne znam da li je preporucljivo 255 montirati na 8.5J? Znam da moze, ali je na granici...Mozda ici na 245, kako bi se to slagalo sa 8.5J?
Comment
-
-
Pa lepse bi izgledala 245 ali nista ne bi falilo ni 255. Vozio sam se na 7.5 a 245 i nista nije falilo.....auto je lezao savrseno. ali s obzirom da ti je drag privilegija pre bi isao sa 255To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
ja sam imao na 8,5J16 montirane 245/45R16 i bilo je stvarno knap...
mada sam vidio i 205/40R17 namontirane na 9J17 i nisu spadale, mada ne bih vozio na tako necemu
drugim rijecima - slazem se sa M-om
BTW ima li u SRB da se kupi Marangoni Zeta linea? guma se ponasa slicno kao R888 a 245/40R18 u PL kosta oko 140euro
toyo proxes su po 170-180euro (ne znam zasto su ovako jeftine...)Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Originally posted by monkeydobro, a zasto onda nije etanol u siroj upotrebi?! vec sam prije bio citao da je korozivan, ali to bi se dalo rjesit... do sada sam cuo jedino volvo da izbacuje flexi fuel modele na trziste, ali su pogonjeni etanolom i benzinom...
p.s.:bas bi zelio viditi taj m3... 206, moras stavit video pokusne voznje (nadam se sto prije)...
Steg 6 - 335 Hk, 450 Nm
za Saab 9-5 2.0T 180/150 Hk BioPower
Lose informacije u Austriji
Sory za OffAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by 206Ooooo lepo, hvala, odabrace se vec nesto
Nego, pitanjce, ove felne sto sam nasao, jesu odlicne ali imaju jednu malu, uslovno receno, manu - sve 4 su 8.5J.
Sto u prevodu znaci da napred mogu da namontiram, recimo, 225/40/18. Pozadi sam razmisljao o 255/35/18, ali ne znam da li je preporucljivo 255 montirati na 8.5J? Znam da moze, ali je na granici...Mozda ici na 245, kako bi se to slagalo sa 8.5J?
Da li si proveravao da ti guma nece zapinjati za nesto od vesanja?Boost or bust...
Comment
-
-
Originally posted by NenadOriginally posted by 206Ooooo lepo, hvala, odabrace se vec nesto
Da li si proveravao da ti guma nece zapinjati za nesto od vesanja?
Comment
-
-
Ja pitam okolo, a imam auto u garazi na kome mogu da pogledam kako to sve stoji...
Na E36 M3 napred su 225 na 7.5J, pozadi 245 na 8.5J. Napred felna izgleda malo preterano uvucena unutra u odnosu na gumu, a pozadi je perfektno ravna sa ivicom gume. Dakle, moze 245 nazad, a i napred ce taman lepo da popuni.
Comment
-
-
Lepo se vidi i lepo leziKoja je to dimenzija?
Kardan cu da pravim posto stavim motor, menjac i diff na mesto, moram da uzmem meru pa da pravim kardan po meri, odnosno kratim neki od BMW-ovih. Poluosovine takodje, sumnjam da ce da drze ove od M3, videcu koje ce da pasuju na diff koji bude isao na auto...Mora redom, sta ces
Comment
-
Comment