Ma zhiva je al ne mogu vishe ochima da je gledam hocu da je prodam.Stoji mi i nichemu ne koristi....
M3 projekat
Collapse
X
-
Evo jos par delova u medjuvremenu...
Dodatna uljna pumpa, za podmazivanje pre startovanja motora i cirkulaciju ulja posle gasenja. Jedna od tri - glavnu tera sam motor, druge dve su elektricne (ovo je jedna), a druga tera ulje iz zadnjeg dela kartera ka napred, da motor ne ostane suv kad ulje krene unazad pri naglom ubrzanju.
Innovate LM-1 lambda logger i kontroler, Bosch LSU4 WB Lambda, EGT senzor, AFR metar i AUX3 box - zajedno omogucavaju realtime logging EGT-a, AFR-a, MAP, RPM, kao i jos par detalja za ovu pricu ne toliko relevantnih...poenta je da se, po instalaciji Trionica Stage X isproba rad motora sa nasim gorivom, napravi detaljan log fajl koji ukljucuje date parametre, i posalje Maptunu radi eventualne modifikacije ubacenih mapa, odnosno pomeranja "safe" mape, koja je trenutno ubacena, na vrednosti koje motor i sam Trionic moze da izgura.
Comment
-
-
Comment
-
-
Kad palim kad palim, malo-malo pa neko pit kad palim...Sta vas briga
Resavam sasiju i probleme koji se javljaju vezano za nju, diff, trapove, itd. Motor je gotov i spreman za ubacivanje, da se potrudim upalio bih ga za 10 dana, ali...cemu? Opet moram da zavrsim milion sitnica. Sve po redu.
Comment
-
-
Originally posted by 206Evo jos par delova u medjuvremenu...
Dodatna uljna pumpa, za podmazivanje pre startovanja motora i cirkulaciju ulja posle gasenja. Jedna od tri - glavnu tera sam motor, druge dve su elektricne (ovo je jedna), a druga tera ulje iz zadnjeg dela kartera ka napred, da motor ne ostane suv kad ulje krene unazad pri naglom ubrzanju.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Oces na srpskom ili da ti posaljem opsiran link o B203R gde objasnjavam svedima sta kako i zasto.
Ili oces da ti 206 objasni
Posto je motor malo na nivou nuklearnog reaktora treba mu sva pomoc da se vozi par stotina hiljada KMAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment