Ma kakvo ubrzanje, opsta nekultura, psovanje na snimku svega i svacega barem da su cenzurisali to nego....
A i auto je mnogo bucan, trebalo bi da se stave 2,3 lonca.
I kao trecina gasa...gde to u boci....
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
i ja se slazem neke psovke ,,sistanje nocu dok ljudi spavaju,ma uzas [ malo mesta za kulturu ]
a i nasao nas da plasi [[chekaj ja tebe da stavim u moj auto sad kad ga zalepim folijom ]]
salim se auto ide stvarno super ,ja sam odusevljen o nekim vremenima je glupo prichati do 100kmh koliko sek. ili do 402m jos je rano a nisam kompetentan da o tome komentarisem ,,,jedino sto mogu reci da je auto prelep ,,i da ima ozboljnih problema sa trakcijom kao sto na snimku vidite u 4 proklizava ,,ja mislim da ce se to poboljsati nekim r888 ili tome slichno a ne ovim gumama nema smisla voziti ni polako...
mislim da je auto stvoren za drift vise nego za drag po mojoj proceni jer nikad nece moci da izvuche max. iz njega jer ce potpisivati sa bilo kojim gumama
jedva chekam sledecu voznju da ga uporedim sa mojim bmw-om chisto da bi boske znao gde je i sta je ,,,pa da moze da doradi ipak je 335 auto
Da oduvek sam se pitao zasto si izabrao E30 za to... mislim da kada si vec ulozio toliki trud i znanje da ne kazem i $$$$ a vec je promenjen i motor i sve... zar neki auto za 4x4 nije bio pogodniji... nesto kao delta S4 sto je bila... da kle neka lancia, ili nesto tako malo lagano i besno....?
4x4 je dolazio u obzir, prvobitna ideja je i bila da se kao osnova iskoristi 325ix - otpao zbog slabosti pogona. Zabarska sokocala me ne interesuju te ih naravno nisam ni razmatrao. A i pogon 4x4 i rec "lagano" nikad ne idu zajedno. Mozda jednog dana, ali za sada jedini 4x4 koji meni pada na pamet da se preradjuje bi bio neki Audi, jedino njihov pogon moze da izdrzi neke ekstremne snage a da se ne raspadne. Pomene li mi neko Skyline-a, momentalno dobija bananu.
E30 je osnova na kojoj mozes da uradis MNOGO toga ako znas kako, a i interesantno mi je budziti nesto sa RWD. Na kraju, ispade prilicno lagan auto, sa doooosta potencijala. A i obozavam E30, eto zato
The difference between men and boys is the price of their toys
aaa zar ne postoji neki nacin da se pozadi uradui nesto da toliko ne kliza posto koliko vidim za ovoliku snagu kilaza ne predstavlja nikakav problem. e da i jel povezan launch control?
salim se naravno ,,mislim da je supra po meni bolja od bilo kog drugog ,,,bez obzira na to dali je najbrza ili ne jednostavno je VRH i nikad mi nece biti jasno zasto tako nesto nisi odabrao ranije ,,,
Comment