Hm, 2x22mm...sta znam, sta sam onda uradio? Opet se ne dobija nista, zar ne? Poenta titanijuma je da bude nesto laksi nego obicne cevke, a ako stavim 2 reda istih, taman cu da ponistim tu razliku u tezini...pojma nemam...
The difference between men and boys is the price of their toys
Moguce je, potreban ti je, koliko ja znam, racun za uvozni motor sa cifrom koliko kosta, podaci o njemu, pa puf kod speditera na carinu, i to je to. Posle sa tim papirima od carinjenja ides da preregistrujes auto sa tim motorom, i zavrsen posao. Osim ako ja nemam DEBELO pogresne informacije...a sumnjam, iskreno. Mada na kraju krajeva, ako ZAISTA ne moze da se carini (u sta debelo sumnjam), tapnem novi motor unutra i cutim Ako neko odluci da broji cilindre, imace isti broj kao u saobracajnoj, tako da...
Crveni je velika zaj****cija, ima jaaako mnogo modifikacija na njemu, pogotovo na trapovima, tako da je jednostavnija (a i mnogo bolja) varijanta kupiti bolju osnovu. Tako da 325ix ide na "dotezanje bora" a ovaj M3 se uzima kao osnova.
The difference between men and boys is the price of their toys
Jos bolje, ipak svi znamo sta je M3 u poredjenju sa ostalim bemarama.
Ako uradis nesto slicno kao sto je na onoj slici sto si okacio ima da izgleda strasno, nema sta auto ce biti ludnica
To sam negde cuo na nekom forumu, neko mi je tako nesto rekao, kao da je skoro pa nemoguce. Zanima me tako nesto posto moji planiraju da uzmu neki stan u srbiji (BG ili NS) pa bi onda dolazio na odmor i ostajo malo duze, a normalno da bi mi trebao i neki auto, posto obozavam honde voleo bih neku civic sa vtec motorom, a kako vidim po oglasima tesko je tako nesto naci, pa sam razmisljao da bi mogao poslati jedan motor odavde i onda ga tu spakovati u neku civic.
Registracija motora (ustvari bloka) se radi preko agencija specijalizovanih za tu vrstu carinjenja.
Ako je motor vec u Srbiji, samo das pismenu izjavu i carinis motor.
Obicno procedura carinjenja kosta oko 150 eura.
Comment