A Milan komentarise....mogao sam mozda vise da uzmem za kocku........ja rekao....znas koliko je bitna ta kalkulacija u tvojoj prici......taj auto vise ne postoji....ne mozes nikako dokazati da je to bio taj auto
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
EMe, Milan je mozda mogao da uzme vise, ali ne od mene, jer onoliko koliko sam platio za ono sta sam dobio, je vise nego sto to vredi, to Milan zna dobro
A inace, smislio sam sa Alexom pakleni plan i zafrkanciju - da auto, kad bude gotov, odvezemo do BMW Servisa i kazemo "ljudi, ovo nam dovezao covek na servis, mi ne znamo, mozda vi da pokusate..." i onda im pokazemo sta je pod haubom, odmaknemo se i slikamo face
The difference between men and boys is the price of their toys
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
To me podseca na jedno uputstvo za zamenu nosaca motora na, ne secam se vise na kom autu, koje pocinje sa: "First, remove the engine" - ili "za pocetak, uklonite motor" - i tu te s*ebe na pocetku price
Haynes servisno uputsvo za BMW E21, kao i ono za E30, dosta servisnih operacija počinje tom rečenicom... i ako smi naravno dokazali da može i bez vađenja mototra, ali su neke stvari jako za*ebane...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment