Slezina... danas na ceni je i srce...
M3 projekat
Collapse
X
-
Imam ja tu neki Trionic u garazhi i bash sam se mislio shta cu sa njim kad ono
Shalim se. Verovatno ne vishe od tebe, ali jedva chekam da proradi sa "pravom" mapom.
Josh da me provozash jednom i Bog da nas vidi(za jedno 50 godina afkors)
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Takodje na usluzi...ima i kod nas delova
Sale...kakve opruge imas napred...progresivne?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Napred i nazad su coiloveri, nemaju progresivne opruge.
Neverovatna stvar oko soenoida APC-a...moj solenoid prvo bio okrenut naopacke, pa kad je okrenut kako treba, krenuo da puni na 1.6 kao sto i treba. Mejutim, iz cista mira prestane da radi. Uzmem Igorova 2, iz auta koji su radili, skinem moj, zasrafim njegove jedan po jedan - NIJEDAN ne radi. Kao bre sad to...?
Na kraju provali Rale da je stvar u vibracijama. Posto je solenoid prisrafljen za sasiju, kako se auto krece, preterane vibracije smetaju solenoidu da radi kako treba, i naravno krene da zeza...cim smo odssrafili solenoide i ostavili ih da ladaraju privezani samo na creva - radi. Hm...
Elem, logovi napravljeni, Trionic na putu za Maptun
Comment
-
-
2 drugara, malo jaca...sede iza upravljaca
I ko je vozio...ili ste svi vozili?
klipovi klipovi klipovi...nema daljnjeg razgovoraTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Malo tanji od ove dvojice sa slike odozgo bio danas do jedne firme...
Malo popricao sa Fredrikom, odgovornim za piskaranje mapa svih onih Stage-ova za SAAB, i dobio novu mapu za Aera
Mapa se razlikuje u modifikaciji i prilagodjenju paljenja i ubrizgavanja za nase jadno gorivo, podizanja max. boosta, revlimita na 7000 i jos par modifikacija da bi sve to stabilnije radilo.
E sad losa vest je sto necu imati 550KS, vec negde oko 520KS...
Dobra vest je sto je tih 520KS na autu sa mapom kao moja izmereno na tocku
Zao mi je samo sto mi je fotka dyno komore malo zbrkana, jer to treba videti...Voleo bih i da se vidi kako u stvari PRAVI dyno, koji daje smislene podatke, treba da izgleda. Kazem smislene podatke, jer Maptun dyno ima celu kompresorsku komoru sa 3 OGROMNA dovoda vazduha do auta, svaki sa ventilatorom precnika po metar - tek sa takvim dovodom auta imate uporedivo merenje snage na turbo autu sa uslovima koji vladaju na putu. Merenje na dynou turbo (a i bilo kojeg drugog) auta bez ovakvog dovoda vazduha, je apsolutno diskutabilno - ako OZBILJNO ne hladite interkuler pri merenju, kako onda da izmerite bilo sta a da to znaci nesto...?
Kad se vrnem, 'ce da vidimo kako fercera ova nova mapica
Comment
-
Comment