Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Da Da to je taj jeftin tuning
A ti Honda sedi i vozi svoju masinu, pusti PILOTE da slecu gde stignu
Izdrzace Saab i to
Jeftino je relativna stvar u direktnoj proporciji sa dubinom dzepa.
U svakom slucaju je bar 5 x jeftinije nego li Hondu naterati na 500+ Nm stabilnih.
A sad da javim da nista od ponedeljka, scenario:
U par minuta pre popnoci zovem vozaca i pitam : Krecete iz Geteborga sada ( tachno u ponoc krecu) i u 2 ste u Halmstadu na Eurostopu.
Da, jasno odgovara.
Sedam u auto i odvozam tih 100+ Km i pijem kafu u 1:15 neda mi djavo mira, zovem na svedski telefon koji treba da imaju dok su u Svedskoj, nejavlja se niko.
Zovem na 063xxx javlja se vozac , pitam jeste u Halmstadu za pola sata, kaze:
Mi smo prosli halmstad pre pola sata Sad smo u Helsingborgu!
Pa promenilo se vreme za sat napred, kaze om meni, ja mu kazem da se vreme menja u 2 i bude 3 , on meni valjda ja znam kad se menja vreme i spusti mi slusalicu
Jel ima par stotina dobrovoljaca da objasni kretenu kad i kako se menja vreme , mislim u BGu ponedeljak oko podne
Srpska posla i imati posla sa "shoferchinama" pa kretenu treba trajno oduzeti vizu za shenegen
Pretovaranje delova u gepek kod kuce da nekom nepadne u oko nocas
Majmunska posla, kafa u pola noci kostala me 2 sata vozikanja i 30? , jel neko pio skuplju kafu mozda
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Vozachi Laste.... nista cudno...
Par puta su zaboravili pred polazak grupe da naspu gorivo i onda izazovu kasnjenje od jedno 45 min bez pardona....
Vise ne saradjujem sa njima....
Comment