Odg: HHO - znamo li nesto o tome ?
zdravo svima nov sam na forumu i citao sam stranice na sec (nisam citao celu temu), ali se nadam da sam glavnije stranice procitao, na 129toj strani ima skica celije, i nisam video da je neko za manji motor pitao za savet, pa bih vas ja pitao,
koje dimenzije celije i sa koliko ploca bi ste mi preporucili za motor od 149cm? probao bih na motociklu da ugradim,
i koliko lpm bi mi trebalo za tu kubikazu?
pozdrav svima
zdravo svima nov sam na forumu i citao sam stranice na sec (nisam citao celu temu), ali se nadam da sam glavnije stranice procitao, na 129toj strani ima skica celije, i nisam video da je neko za manji motor pitao za savet, pa bih vas ja pitao,
koje dimenzije celije i sa koliko ploca bi ste mi preporucili za motor od 149cm? probao bih na motociklu da ugradim,
i koliko lpm bi mi trebalo za tu kubikazu?
pozdrav svima
Pa sad posto nisam bas strucan da ti odgovorim ali posto kazu da je za kubikacu recimo do 1900 kubika potrebno od 0.50 do 1 litar gasa to bi trebalo da se podeli.Ali opet nebih znao dali je pogodno koristiti plocice 100x100mm ili znatno manje plocice ali ono bitno je da ti treba celija koja ce raditi na jako maloj amperazi zato je najbolje da kontaktiras nekog iskusnijeg ako hoce da ti napravi neki proracun za tvoj slucaj.Rado bih ti ja pomogo ali se ne razumem
Comment