Upravo sam kod ovlaštenog servisa ugradio HHO generator. HHO generator je od renomirane firme koja ima i atest Mašinskog fakulteta za tu napravu. Naravno da neću zvanično objaviti ime firme, ako nekog zanima tu je PM.
U svakom slučaju, čim sam startovao kola i pritisnuo papučicu gasa - osmeh je zaigrao na mom licu
. Kola idu kao luda, bukvalno kao da im je dodato jedno 10-15 konjskih snaga! Povećan je i obrtni moment, recimo mogu uzbrdo u trećoj tamo gde nisam do sada mogao već sam morao da prebacujem u drugu. Još nisam išao na autoput ali biće zabavno siguran sam. Ostaje mi da vidim kakva je potrošnja, odnosno kolika je (ako ikakva postoji) ušteda na gorivu i mom novčaniku. Mada, sada je to drugačije jer se treba porediti sa identičnim načinom vožnje kao i ranije, a ja sad vozim malo žustrije he he...
Uskoro dolaze fotke. Ukoliko neko ima pitanja i zainteresovan je da eventualno pogleda instalaciju, biće mi veoma drago da mu pokažem.
U svakom slučaju, čim sam startovao kola i pritisnuo papučicu gasa - osmeh je zaigrao na mom licu

Uskoro dolaze fotke. Ukoliko neko ima pitanja i zainteresovan je da eventualno pogleda instalaciju, biće mi veoma drago da mu pokažem.
Comment